DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK’TE ACEMİ ERLERİN YEMİN TÖRENİ

BİLECİK’TE ACEMİ ERLERİN YEMİN TÖRENİ

 

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında vatani görevini yapan 1995/3 tertip erler, törenle yemin etti.

Yaş kütüğüne dönem plaketinin çakıldığı törende, birliğe ilk katılan, en uzak ilden gelen ve konuşma yapan erlere ödülleri, Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Kıdemli Albay Alper Sır ve Belediye Başkan Vekili Kadri Şentürk tarafından verildi.

Geçmişte askerliğini 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında yapan ve oğulları da aynı yerde vatani görevine devam eden babalar ile asker olan oğullarına, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit ve daire müdürleri de hediyeler verdi.

  1. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Bandosu’nun marşlar çaldığı tören, acemi erlerin yemin etmesi ve resmi geçitle sona erdi.

Törene, daire müdürleri, askeri yetkililer, şehit aileleri, huzurevi sakinleri, emekli rütbeli askerler ile erlerin yakınları katıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.