DOLAR
32,5622
EURO
34,9871
ALTIN
2.430,07
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BİLECİK’TE 1997/1 ACEMİ ERLER YEMİN ETTİ

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında vatani görevini yapan 1997/1 tertip acemi ve 366’ncı kısa dönem erler düzenlenen törenle yemin etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, yardımcısı Korgeneral Ali Lapanta, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, askeri yetkililer ve asker yakınları katıldı.

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuşması sonrasında, Bilecik’te acemi eğitimini tamamlayan Hasan ve Mustafa Girgin ile Aydın’da acemi eğitimini alan Hüseyin Girgin adlı üçüzler ile baba ve annelerine sertifika ve ödül verdi. Düzenlenen tören sonrasında ise Askerler ile ailelerinin buluşması duygusal anlara neden oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.