DOLAR
32,5866
EURO
34,8556
ALTIN
2.493,07
BIST
9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecikspor Yönetim Kurulu Sahaya İndi

Bilecikspor Yönetim Kurulu Sahaya İndi

Bilecikspor nam-ı diğer KIRMIZI ŞİMŞEKLER yeni Yönetim Kurulu, bugün saat 09.00 dan itibaren resmi devir işlemlerin tamamlanmasının ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Garnizon Komutanı Halis Zafer Koç ve Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaretlerde bulundu.

Bilecikspor yönetim kurulu ile Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI’yı ziyaretinde konuşan Batuhan ÇOLAK hem sizi ziyaret etmek istedik,hemde yönetim kurulumuzu sizinle tanıştırmak istedik dedi.

Belediye Başkanı Selim YAĞCI Bilecikspor Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan ÇOLAK’a ”Bilecikspor’a gönül vermeniz, Bilecikspor’u küllerinden yeniden ortaya çıkarma noktasındaki özveriniz her türlü takdirin üzerindedir. Bu çalışmanız bizi hem duygulandırdı, hem gururlandırdı, hem de heyecanlandırdı. Belediye Başkanı olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazırım. İnşallah Bilecikspor eski günlerinde ötesinde, hedefi olan, her sene bir üst lige göz diken, bulunduğu ligde keyif veren bir takım oluşturmak son derece önemli” dedi.

Kurumsallığın önemini belirten Başkan YAĞCI, kişilere bağlı olarak devam eden bir anlayışın yanlış olduğunu belirterek, ”Sizler bunları mutlaka düşünmüşsünüzdür.” dedi ve başarılar diledi.

Bilecikspor Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan ÇOLAK’ın Yönetim Kurulunu Başkan YAĞCI’ya tanıtmasının ardından, Bilecikspor Yönetim Kurulu adına Batuhan ÇOLAK Plaket, Bilecikspor forması, Bilecikspor rozeti hediye etti. Başkan Selim YAĞCI tam bu sırada espiriyi patlattı;” Bu formanın xxxxlarge olması gerekiyor. Bu formayı giyip sizinle bir maç yapalım.” dedi.

Bilecikspor Yönetim Kurulu adına Başkan Batuhan ÇOLAK’ın yapmış olduğu basın açıklaması;

“Değerli Bilecik Halkı, saygı değer basın mensupları;

06.03.2014 tarihinden itibaren Bilecikspor Kulübü yönetimini devralmış bulunmaktayız.

Amacımız; 45 yıllık geçmişe sahip olan bu güzide kulübümüzü hak ettiği başarıya kavuşturmak ve Bilecikspor Kulübü’ne hak ettiği en iyi hizmeti vermektir.

Bilecikspor Kulübü’nün yeni yönetimi olarak hedefimiz, 10 yıl içerisinde Bilecikspor’u alt yapısıyla, tesisleriyle, stadıyla ve amatör branşlarıyla Türk spor tarihine adım altın harflerle yazdırmak ve Bilecik halkının gurur kaynağı haline getirmektir.

Şüphesiz ki bu isteklerimiz, güçlü bir kurumsal yapı ve sağlam bir mali disiplinle olacaktır. Öncelikli hedefimiz gerek sponsorluk, gerekse yapacağımız yatırımlarla Bilecikspor Kulübünü mali açıdan güçlendirmek, disiplinli ve kurumsal bir yapı haline getirmektir.

Tüm Bilecik halkının gönlü rahat olsun. Bilecikspor Kulübü herkesten önce, Bilecik halkına aittir. Bizler Bilecikspor’a patron olmaya değil, Bilecikspor’un birer neferi olmaya geldik.

Bundan sonra Bilecikspor Kulübü bulunduğu her alanda şampiyonluktan hedefleyecek olup, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Şeyh Edebali Hazretleri’nin öğütlerini prensip edinmiş, fairplay ruhunu en üst düzeyde taşıyan bir sporcu yuvası haline gelecektir.

Bilecik ilimizi en iyi şekilde temsil edip, Bilecikspor için koşulsuz şartsız var gücümüzle çalışacağımızı ve en kısa sürede hak ettiği başarıya kavuşturacağımızı temin ederiz.”
Bilecikspor’un Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Batuhan Çolak – Başkan

Eren Deyiş – 2. Başkan

Ali Demirhan – Genel Sekreter

Nazlı Ayaz – Hukuk Müşaviri Asbaşkan

Fevzi Esirgen – Mali Asbaşkan

Murat Güven – Basın-Yayından Sorumlu Asbaşkan

Ali Ateş – Sosyal Faaliyet, Taraftarlardan Sorumlu Asbaşkan

Ercan Dervişoğlu – İstanbul Temsilciliği ve Sponsorluktan Sorumlu Asbaşkan

Tuğrul Çetintaş – Ankara Temsilciliği ve Sponsorluktan Sorumlu Asbaşkan

Nedim İpek – Tesislerden ve Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan

Ali Çelik – Futbol Şube Sorumlusu

Mehmet Genç – Amatör Branşlardan Sorumlu Asbaşkan

Gültekin Cici – İdari İşler Sorumlu

Yusuf Kapıcıoğlu – Yönetim Kurulu Üyesi

Emin Yağcı – Yönetim Kurulu Üyesi

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.