DOLAR
32,5359
EURO
34,8817
ALTIN
2.429,89
BIST
9.767,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BİLECİK TSO ÜYELERİNE 5 YILDIZLI HİZMET SUNUYOR

TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında,10 Şubat 2015 tarihinde TOBB Sosyal Tesislerinde Oda/Borsalarda yeni göreve başlayan akreditasyon sorumlularına yönelik olarak “Akreditasyon Oryantasyon Eğitimi” yapıldı. Eğitime akredite olan ve akreditasyon çalışmaları sürecinde olan oda/borsaların genel sekreterleri ile oda/borsalarda görevli diğer personel de katılım sağladı. Bilecik TSO üyelerimine sunulmuş olan 5 yıldızlı hizmetin devamlılığı amacıyla düzenlenen eğitime oda akreditasyon sorumlusu M. Onur ÇAKIR katıldı.

Yaklaşık 50 kişinin katıldığı eğitim süresince, Akreditasyon Sistemi Süreci ve Akreditasyon Standardı Kriterleri hakkında bilgilendirme yapıldı ve 191 Akredite Oda/Borsanın mevcut iyi uygulamaları örneklerle dile getirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bilecik TSO Başkanı Fevzi UZUN “İlimizin kâr amacı gütmeyen en büyük STK’sı olarak, üyelerimize verilen hizmeti en iyi şekilde sunabilme gayretiyle, göreve geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Ülke genelinde 365 oda borsadan 191 tanesi TOBB tarafından akredite edilmiş durumda. Odamızın da bu 191 oda borsa içinde yer alıyor olması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Üyelerimizin memnuniyetini üst seviyelerde tutmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

akreditasyon eğitimi akreditasyon eğitimi 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.