DOLAR
32,5182
EURO
34,7941
ALTIN
2.430,88
BIST
9.733,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin: Bilecik kazandı diye düşünüyoruz

Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin: Bilecik kazandı diye düşünüyoruz

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerinin ikinci seçimi yapılırken, 15 oy alan işadamı Şükrü Keskin Bilecik TSO Başkanı seçildi.

5 Nisan günü Bilecik TSO binasında yapılan başkanlık seçimlerinde aday olan Şükrü Keskin ve Mehmet Ergün eşit oy alınca seçimler bugüne ertelenmişti. Bugün saat 13.00’te TSO binasında başlayan seçimler saat 17.00 itibariyle sona erdi. 28 meclis üyesinin tamamının katıldığı seçimlerde AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Keskin 15 oy alarak Bilecik TSO Başkanı oldu. Diğer aday Mehmet Ergün ise 13 oy aldı.

Şükrü Keskin, kendisine bu görevi layık gören tüm Bilecik TSO meclis üyelerine teşekkür ederek, “Bize oy verenlere, vermeyenlere hepsini candan ve gönülden seviyoruz. Bilecik kazandı diye düşünüyoruz. Mehmet Ergün bey de kazanmış olsa biz kazanmış olacaktık. Bizim Ticaret Sanayi Odasına üye işletmeci olan bin 300 kadar üye arkadaşımız var. Bunun 500 tanesi geldi oy kullandı, TSO meclisine üye gönderdi. Buraya gönderilen meclis üyeleri bizim için bir bireydir. Bundan sonra 6 yönetim kurulu üyesi ile birlik beraberlik içinde çalışacağız. Bundan sonra TSO’da ayrımcılık yok, 2’ye bölünmüşlük bundan sonra olmayacak” dedi.

TSO Başkanlığı seçimlerinde ‘çatı aday’ çıkartmak için bir girişimde bulunduklarını ama bu girişimin sonuç vermediğini belirten Şükrü Keskin, “Bu aday ile hep beraber devam edelim bölüklük olmasın dedik. Bu ‘çatı aday’ için biz görüşmelerde bulunduk ama olmadı. Olmayınca da herkes hesap yaptı. Allah’ın da var bir hesabı. Tabi en sonunda adaylar belli oldu ve ilk seçimde 14-14 kalınca kura çekilişine gittik.Kura çekilişinde de herkes bir hesap yaptı. Allah’ın da bir hesabı vardı. 3 o taraftan 3 bu taraftan çıktı. Yani o tarafı bu tarafı yok bundan sonra. Burada hizmet etmek için varız. Bilecik için, bütün herkese meclis üyelerine, yönetim kurulu üyelerine. hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah şimdi meclis başkanı seçilecek” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.