DOLAR
32,4673
EURO
34,8120
ALTIN
2.478,60
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin 10.yıl dönümü kutlaması

BİLECİK BELEDİYESİ VE ÜNİVERSİTE TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUKLARINDAN MUHTEŞEM KONSER
Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Türk Sanat Müziği Toplulukları tarafından konser gerçekleştirildi.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik Ağır Ceza Reisi Cengiz Doğan, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin kuruluşunun 10. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen konserde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde okuyan yabancı uyruklu öğrenciler de okudukları Türkçe türkülerle yer aldı.
Birbirinden renkli ve güzel görüntülerin oluştuğu konserin sonunda konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, kültür ve sanat şehri Bilecik’te güzel bir programa daha ev sahipliği yaptıkları için duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Etkinliğin düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Belediyemiz ve üniversitemiz Türk Sanat Müziği toplulukları bizlere güzel bir gece yaşattılar. Sayın rektörümüz konserde yer alan öğrencilerimize 100 puan üzerinden 100 verdi. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak bu güzel organizasyonda yer alan kardeşlerimize güzel bir Çanakkale gezisi düzenlemeyi istiyoruz. Üniversitesi Türk Müziği Topluluğu tarafından Üniversitemizin 10. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle düzenlenen konserde bir araya geldik. Konserimizde Türk Müziğimizin birbirinden güzel eserlerini dinleme fırsatı bulduk. Bizlere bu akşam eşsiz güzel konseri sunan başta Koro Şefimiz Dr. Tuncay Dağlı hocamıza, sazendelerimize ve müzisyen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Şeyh Edebali Üniversitemizin 10. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum, nice 10 yıllar diliyorum. Sanata, Sanatçıya ve Sanatsevere saygılarımla” ifadelerini kullandı.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ise ”Bilecik Belediyesi ve üniversitemiz işbirliğinde güzel bir programı icra etmekten dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Ben bu güzel organizasyonda emeği olan kardeşlerime ve öğrencilerime hocaları olarak 100 puan üzerinden 100 veriyorum. Belediye Başkanımız Selim Yağcı’da katkıları dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Rektör Prof. Dr. Taş, koroda yer alan üyelere çeşitli hediyeler taktim ederek, fotoğraf çektirdiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.