DOLAR
32,5541
EURO
34,7341
ALTIN
2.491,66
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kütüphane ve Bilgi Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Ertuğrulgazi Lisesi öğrencileri Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kütüphane ve Bilgi Merkezi’ni ziyaret etti.

Öğrenciler kütüphanenin tüm salonlarını gezerek yetkililerinden bilgi aldı. Genç üniversite adayları zengin kitap koleksiyonundan bazı eserleri de inceleme fırsatı buldu.

Kütüphane yetkilileri öğrencilere Kütüphane ve Bilgi Merkezi’nin, Türkiye’deki birçok üniversite kütüphanesinden üstün özelliklere sahip olduğunu, kütüphaneden faydalanmak için tüm engellerin kaldırıldığını, kütüphaneden ödünç kitap almanın oldukça basit bir işlemle yapıldığını ve tüm vatandaşların kütüphaneden kitap ödünç alabileceklerini anlattı. 7/24 açık olan ve şehir merkezine ücretsiz servis hizmeti de sunan kütüphanede geç saatlere kadar çalışan öğrencilere ikramlarda da bulunulduğu belirtildi.

Genç üniversite adayları kütüphanede bulunan zengin içerik ve “Engelsiz Kütüphane” anlayışının Türkiye’de birçok üniversiteye ilham kaynağı olması gerektiğini söyledi. Öğrenciler, üniversite ve kütüphanesinin Bilecik’in kültürel yönden tanınmasına da büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler.

IMG_2508 IMG_2511 IMG_2519 IMG_2520 IMG_2521

IMG_2498 IMG_2504 IMG_2506

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.