DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridine ziyaretler devam ediyor

Bursa Yıldırım ilçesi Siteler Mahalle Muhtarı Selma İncesu ve beraberindeki heyet, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’i ziyaret etti.

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi yurdumuzun dört bir köşesinden konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi; her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile Bilecik’in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlıyor.
Bursa Yıldırım ilçesi Siteler Mahalle Muhtarı Selma İncesu ve beraberindeki heyet, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’i ziyaret ederek, Tarih Şeridi ve Şeyh Edebali Türbesinde incelemelerde bulundu.

Şeyh Edebali Türbesi’nde dua eden konukları, ağırlayan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Gonca Tekin konuklarını ağırlayarak şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretleri kapsamında; Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonu’nda, Bilecik Fethi belgeselini izleyen gruplar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.