DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BİLECİK OSMANELİ TEMEL FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ SONA ERDİ

TEMEL FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ SONA ERDİ

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde açılan sosyo-kültürel nitelikli kurslar tüm hızıyla faaliyetlerine devam ediyor. Meslek edindirme kurslarının yanı sıra hobi kurslarına yönelik estetik ve sanat kaygısı güden halkımıza da gerçekleştirilen entelektüel kurslar  devam ediyor.

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde hobi kursları kapsamında gerçekleştirilen kurslardan biri olan Temel Fotoğrafçılık Eğitimi önceki akşam tamamlandı. Büyük Sinema Eleştirmeni ve Duayen Fotoğraf Sanatçısı aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yalçın SAVURAN’ın eğitmen olduğu Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Temel Fotoğraf Eğitimi sona erdi. 21-24 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleşen ve dört gün süren kurs 15 kursiyerle önceki akşam Necla Hanım Konağında tamamlandı.

21 Ağustos Cuma akşamı Necla Hanım Konağında sözel ve teorik eğitimle başlayan kurs akabinde Cumartesi ve Pazar günleri tam gün olarak devam etti. Cumartesi ve Pazar günü öğlene kadar devam eden sözel eğitim öğleden sonra pratik eğitim fotoğraf çekimiyle devam etti. İki gün boyunca ilçenin mükemmel tarih dokusu ve doğa yapısı profesyonel gözlere, özgün objektiflere yansıdı. Pazartesi akşam ise kursiyerler tarafından çekilen fotoğraflar, Fotoğraf Sanatçımız Yalçın SAVURAN tarafından değerlendirildi. Çekilen fotoğraflara onun tarafından yorum getirildi.

Dört günlük Temel Fotoğraf Eğitimimizi tamamlayan Yalçın SAVURAN, 2016 yılının Mayıs ayında İlçemize yeni bir Fotoğraf Sergisi açacağının da müjdesini verdi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.