DOLAR
32,5889
EURO
34,8006
ALTIN
2.499,03
BIST
9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BİLECİK NİSAN AYINDA 6 ÜLKEDEN 16 BİSİKLETLİ AĞIRLADI

BİLECİK NİSAN AYINDA 6 ÜLKEDEN 16 BİSİKLETLİ AĞIRLADI

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik, yurt içinden ve yurt dışından gelen bisikletli grupların uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde şu ana kadar 19 ülkeden 55’inci konuğunu ağırlayan Bilecik, Nisan ayında da birçok yabancı konuğunu ağırladı.

Nisan ayında ilimizi ziyaret eden 2 Hollanda, 1 İspanyol, 1 Türk, 2 Macar, 1 İtalyan, 2 İsviçreli ve 8 Slovenyalı bisikletli ilimizi ziyaret ederek, ilimizin sesini ülkemiz ve dünyaya duyurdu.

OKULLARDA BİSİKLET KULLANIMI EĞİTİMLERİ

İlimizdeki ziyareti kapsamında çeşitli okulları ziyaret eden bisikletliler, yolculukları, tecrübeleri ve bisiklete ilişkin birçok bilgiyi öğrencilerle paylaşıyor.

Bilecik Belediyesi katkılarıyla konuklarını ağırladığını kaydeden Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz gelen turistlerin Bilecik’i gezerek, gittikleri yerlerde ilimizi tanıttıklarını sözlerine ekledi.

Bilecik’te bisiklet ile ilgili faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yavuz; ‘’Bilecik Belediyesi ve Temsilciliğimiz işbirliğinde Bilecik’te güzel çalışmalar yapıyoruz. Şu ana kadar Bilecik’e, 20 aşkın ülkeden 60’tan fazla bisikletli ağırlarken, sadece 2018 Nisan ayında 2 Hollanda, 1 İspanyol, 1 Türk, 2 Macar, 1 İtalyan, 2 İsviçreli ve 8 Slovenyalı bisikletliyi ağırladık. İlimizin, ülkemizin değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için konuklarımızı ağırlamaya devam ediyoruz. İlimize gelen bisikletliler ile bazı okullarımızda çeşitli eğitimler veriliyor. Katkıları dolayısıyla Bilecik Belediyesine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.