DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BİLECİK MUSTAFA CECELİ KONSERİ İLE COŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen ”Mustafa Ceceli Konseri” ile Bilecik coştu.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konserde Sanatçı Mustafa Ceceli sevilen şarkılarını meydandakilerle birlikte seslendirdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, düzenlenen konsere katılarak, gençlerin coşkusunu paylaştı.

”BİLECİK VE GENÇLERİMİZ HER HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR”

Bilecik Belediyesi olarak, geleceğin teminatı olan gençlerin yanında yer olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gençlere hitaben şunları söyledi:

”Sevgili gençler sizleri çok seviyoruz ve sizlerin, bütün Bilecik’lilerin herşeyin en güzeline layık olduğunu düşünüyoruz ve bu felsefe ile çalışıyoruz. Çünkü sizler bizlerin geleceği ve yarınlarımızsınız. Sizler için bundan sonra da güzel ve anlamlı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bizim en başından beri bir iddia ve hayalimiz var. Bilecik ve Bilecikliler her zaman her hizmetin en güzeline layıktır. Gençlik festivali kapsamında sizleri değerli kardeşim Mustafa Ceceli ile buluşturduk. Ben bu akşamın düzenlenmesinde emeği olan organizatörlerimize teşekkür ediyorum. Bu programda düzeni ve asayişi sağlayan emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum ve bu eğlenceyi bizlerle paylaşan siz değerli kardeşlerime çok teşekkür ediyorum’ ‘ifadelerini kullandı.

BİLECİK BELEDİYESİ 2. KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Konserde ayrıca bu yıl ikincisi düzenlenen Bilecik Belediyesi Kristal Çınar Ses Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı tarafından taktim edildi.

Bilecik’te olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Mustafa Ceceli ise kendisini Bileciklilerle buluşturduğu için Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı konuşmasının ardından Mustafa Ceceli’ye üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo ile Bilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.

Konserde ayrıca bugün doğum günü olan Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın doğum günü kutlandı. Mustafa Ceceli ve meydandakiler hep bir ağızdan ”İyi ki doğdun başkanım” sloganları atarak, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın doğum gününü kutladı.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.