DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün Anneler Günü mesajı

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün Anneler Günü mesajı

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Tüzün mesajında şunları kaydetti;

 

“Karşılıksız ve şartsız sevginin ve sonsuz özverinin simgesi annelerimiz, yeri hiçbir zaman doldurulamayacak en kutsal varlıklarımızdır.

Fedakârlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali annelerimiz, başımızın tacıdır.

Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz aile ve toplum hayatının temel direğidir.

Bizi biz yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir.

Bir ülkenin mutlu olabilmesinin yolu, annelerin yüzünün gülmesinden geçer.

Ne yazık ki tenceresi kaynamayan, aşı, işi olmayan, çocukları hain terörist kurşunları ile can veren, haksız ve asılsız suçlamalarla cezaevine atılanlar yüzünden anaların gözyaşları dinmiyor.

Ne yazık ki, “Analar ağlamasın” diyerek duygu sömürüsüyle işbaşına gelen kifayetsiz iktidar sahiplerinin ihtirasları yüzünden hemen her gün yurdun dört bir köşesinde analar ağlıyor.

Bu vesileyle son dönemde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve annesi Zübeyde Hanım’a yönelik hayasızca saldırıda bulunma cüreti gösteren, tarihçilik ve din adamlığı kisvesine bürünen insanlıktan nasibini almamış densiz kişileri ve onlara bu ortamı hazırlayanları şiddetle kınıyorum.

Milletimizin vicdanında mahkum olan bu derin alçaklık konusunda yargıyı göreve davet ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin gözlerinden bir damla yaşın dahi düşmediği, güzel yüzlerinin daima güldüğü günler diliyor;

Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, yürekleri bitmez, tükenmez artan bir sevgiyle çarpan tüm annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Gününü kutluyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.