DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik MHP Milletvekili Aday Adayı Hasan Yıldırım

Bilecik MHP Milletvekili Aday Adayı Hasan Yıldırım

24 Haziran genel seçimleri öncesinde milletvekili aday adaylığı başvuruları hızla devam ediyor.

Hasan Yıldırım, haber sitemize bir basın açıklaması göndererek, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bilecik milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Milliyetçi Hareketin bilge lideri genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı tehditleri büyük bir ferasetle öngörmüş, ülkemiz üzerinde tezgahlanan projeleri boşa çıkarmak amacıyla erken seçim çağrısı yapmıştır. Bu çağrı ilgililerce karşılık bulmuş ve 24 Haziran 2018 günü erken seçim tarihi olarak ilan edilmiştir. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu kritik dönemde ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk yüklenmek Milliyetçi Harekete gönül vermiş her ülküdaşımızın arzusudur. Sn. Genel Başkanımızın her ülkücü için şiar niteliğindeki “Önce ülkem, sonra Partim, sonra ben” sözleri bütün işlerimizde önümüze ışık tutmaktadır.  İçerisinde yetiştiğim ve değişik kademelerinde görev aldığım partimizin bu seçimlerden başarıyla çıkacağından hiç şüphem yoktur. Ülkemizin yaşadığı iç ve dış tehditleri milletle bütünleşerek aşabilmek amacıyla kurulmuş olan “Cumhur İttifakının” seçimi milletimizin büyük bir teveccühü ile kazanacağına inancım tamdır. Öncelikle ülkeme ve milletime sonra doğup büyüdüğüm ve şu an yaşamakta olduğum Bilecik’e hizmet edebilmek için Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekilliğine aday olduğumu açıklıyorum.

Türk Milleti’ne ve Bilecik halkına milletvekili olarak hizmet etmek benim için büyük bir gurur ve onurdur. Bilecik şehrini ve halkını TBMM’de en iyi şekilde temsil edeceğime ve şehrimizin sorunlarının çözümünde milletvekili olarak önemli katkılar sunacağıma inanıyorum. Siz değerli hemşerilerimin desteği ve takdiri ile bu kutlu göreve seçilirsem, ülkemizin refah ve kalkınması, milletimizin güvenli ve huzurlu bir vatanda yaşaması için partimizin çizgi ve politikaları çerçevesinde elimi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğimi bilmenizi isterim. Bu düşüncelerle milletvekili aday adaylığım ve nasip olur partimiz uygun görürse adaylığım sırasında desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.

Bilecik halkını saygı ve muhabbetle selamlıyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum.

Allah utandırmasın..

 

Hasan Yıldırım Kimdir?

Hasan Yıldırım 23 Şubat 1987’de Bilecik ili Vezirhan ilçesinde doğdu. Eğitimini Vezirhan ve Bilecik’te tamamladı. Çocuk yaştan itibaren Bilecik Ülkü Ocakları’nda bulundu ve Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik teşkilatlarında görev aldı. 2014 yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi üyesi adayı oldu ve seçimlerde aktif olarak çalıştı. MHP Bilecik il yönetiminde çeşitli kademelerde sorumluluk aldı. Vezirhan ve Bilecik’te esnaf olarak ticari hayatını devam ettirmekte ve Vezirhanspor kulüp başkanlığı görevini yürütmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.