DOLAR
32,5874
EURO
34,8578
ALTIN
2.495,97
BIST
9.668,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik Merkeze yakın besihaneler şehir dışına çıkıyor mu?

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI İLİMİZDEKİ BESİHANE SAHİPLERİYLE 2. KEZ BİR ARAYA GELDİ

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı ilimizde faaliyet gösteren besihane sahipleri ve yetkilileri ile ikinci kez bir araya geldi.

 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen buluşmada, şehirde faaliyet gösteren besihanelerin daha uygun bir noktaya taşınması konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı; Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik ve Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı’nın da bulunduğu toplantıda,  yaptığı açıklamada, şehir merkezine yakın besihanelerin şehir dışına çıkarılmasıyla ilgili olarak besihane temsilcileri ile ikinci kez bir araya geldiklerini kaydetti.

 

Gerçekleştirilen toplantı ile besihane sahibi ve temsilcilerinin görüşünü ikinci kez almak istediklerini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Şehrimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Şehir merkezine yakın olan besihanelerden dolayı vatandaşlardan şikâyetler aldığımızı geçtiğimiz toplantıda da besihane sahiplerimize aktardık. alıyoruz.  Belediye olarak bunun genel bir sorun olduğunu ve besiciler ile birlikte çözüm bulunmasının zamanının geldiğini düşünüyoruz. Şehri yöneten kişiler olarak karar alıp konuyu oldu bittiye getirmek yerine daha sağlam ve gelecek açısından da iyi sonuçlar  çıkaracak çözümler üretmek istiyoruz. Besicilerimizin de bu konuda anlayış göstermesi  ve Kooperatif kurup belirlenecek ise yani yeni bir yere geçilmesi projesinde Belediye olarak da gerekli katkıyı sağlamaya hazırız. Özellikle de İstasyon bölgesinde dere kenarındaki bölgede önemli projelerin hazırlanmasından dolayı Bilecik’in bu sorunu çözmesi gerekiyor ve besihanelerin şehir dışına çıkarılması zorunlu bir hal almıştır.” ifadelerini kullandı.

Besihane sahipleri ve temsilcileri de Bilecik Belediyesinin girişimleri ve katkıları ile atılacak adımlara katkı sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.