DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Basın Bildirisi

BASIN BİLDİRİSİ

 

16/12/2014 günü saat:19.00 – 21.00 arasında Bilecik İl merkezi ve tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak, umuma açık istirahat yerlerinde ve polis sorumluluk bölgeleri giriş çıkışlarında, ASAYİŞ HUZUR UYGULAMASI Planlanmıştır.

Yapılacak asayiş uygulamasında; halkımızın daha huzurlu ve rahat bir ortamda yaşayabilmesi, polisin vatandaşlarımıza her zaman yanında olduğunu ve dost elini uzattığını görmesi, meydana gelen asayişe müessir olaylara müdahale edilmesi, meydana gelebilecek muhtemel cinayet, hırsızlık, kapkaç, yankesicilik, mütecaviz sarhoşluk, kaçakçılık ve organize suçlar ile terör örgütlerinin eylemlerinin önüne geçilmesi, herhangi bir suç nedeniyle adli makamlarca aranan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde satan, bulunduran ve kullanan şahısların yakalanabilmesi amaçlanmıştır.

Bu kapsam da İl Merkezinde, Asayişten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer ERDOĞAN koordinesinde, 1 Şube Müdürü, 1 Başkomiser, 7 Komiser Yardımcısı,  resmi ve sivil olarak 26 ayrı ekipte, 105 personel görev almış, toplamda 78 İş yeri denetlenmiş, 888 şahsın UYAP sorgusu yapılmış, 51 adet araç kontrol edilmiş, 4 iş yerine usulsüzlük tespit edildiği gerekçesi ile tutanak tanzim edilmiş, 4 şahsın çeşitli suçlardan arandığı tespit edilerek gözaltına alınmış, 1 adet belgesiz kurusıkı tabanca ele geçirilmiş, eksiklik görülen 9 araca ceza işlem uygulanmış, 1 şahıs alkollü araç kullandığı gerekçesi ile trafikten men edilmiştir.

Bozüyük İlçemizde, İlçe Emniyet Müdürü koordinesinde 1 Başkomiser 3 Komiser Yardımcısı resmi ve sivil 12 ekip olarak, 75 Polis memuru görev almış, toplamda 84 iş yeri denetlenmiş, 651 şahsın UYAP sorgusu yapılmış, 3 iş yerine usulsüzlük tespit edildiği gerekçesi ile tutanak tanzim edilmiş, 1 şahsın arandığı tespit edilerek gözaltına alınmış, 48 araç sorgulanmış, 1 adet belgesiz kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.

Söğüt İlçemizde, İlçe Emniyet Amiri koordinesinde, 2  Komiser Yardımcısı koordinesinde, 5 resmi ve 4 sivil olarak 3  ayrı ekipte 9 polis memuru görev almış, toplamda 20 İş yeri denetlenmiş, 39 şahsın UYAP sorgusu yapılmış, 21 aracın trafik sorgusu yapılmış, 2 iş yerine (İnternet Kafe) Filtre Programı olmadığına dair tutanak tanzim edilmiş, araç ve şahıs sorgularında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmamıştır.

Osmaneli İlçemizde, İlçe Emniyet Müdür V. Koordinesinde, 1 Komiser Yardımcısı resmi olarak 3 ayrı ekipte 19 polis memuru görev almış, toplamda 274 şahsın UYAP sorgusu yapılmış,  19 aracın trafik sorgusu yapılmış ve 2 araca ceza işlem uygulanmıştır.

Pazaryeri İlçemizde, 1 Komiser Yardımcısı koordinesinde resmi ve sivil olarak 2 ayrı ekipte 11 polis memuru görev almış, toplamda 11 İş yeri denetlenmiş, 145 şahsın UYAP sorgusu yapılmış, 3 araç sorgulanmış, herhangi bir olumsuz duruma rastlanılmamıştır.

Gölpazarı ilçemizde, İlçe Emniyet Amiri koordinesinde, 1 Komiser resmi ve sivil olarak 2 ayrı ekipte, 13 polis memuru görev almış, toplamda 14 İş yeri denetlenmiş, 61 şahsın UYAP sorgusu yapılmış, 1 iş yerine ruhsat eksikliği gerekçesi ile tutanak tanzim edilmiş, bir şahsın yapılan üst aramasında yaklaşık 1 gram hint keneviri olduğu tahmin edilen uyuşturucu madde bulunarak işlemlerine başlanılmış ve 11 araç sorgusu yapılmış aranması bulunan herhangi bir şahsa rastlanılmamıştır.

Yenipazar ilçemizde, İlçe Emniyet Amir V. Koordinesinde 1 Komiser Yardımcısı resmi olarak 2 ayrı ekipte  11 polis memuru görev almış, toplamda 45 şahsın UYAP sorgusu yapılmış,  6 aracın trafik sorgusu yapılmış ve olumsuz herhangi bir durumla karşılaşılmamıştır.

İnhisar İlçemizde, İlçe Emniyet Amir V. Koordinesinde, 1 Komiser Yardımcısı, resmi ve sivil olarak 3 ayrı ekipte 12 polis memuru görev almış, toplamda 15 İş yeri denetlenmiş, 60 şahsın UYAP sorgusu yapılmış, iş yerlerinde suç ihlali tespit edilmemiş, yapılan UYAP sorgulamasında aranan şahsa rastlanılmamıştır. Ayrıca yapılan trafik denetimlerinde 1 araca cezai işlem uygulanmıştır.

Gerçekleştirilen ASAYİŞ HUZUR UYGULAMASI neticesinde İl genelinde; toplamda 2163 şahsın UYAP sorgulaması yapılmış, 5 şahsın çeşitli suçlardan arandığı tespit edilerek gözaltına alınmış, 237 iş yeri kontrol dilmiş, usulsüzlük tespit edilen 10 iş yerine gerekli tutanaklar tanzim edilerek idari işlem başlatılmış, 214 aracın kontrolü yapılarak, 12 araç sürücüsüne kural ihlalleri gerekçesi ile cezai işlem uygulanmış, 1 araç sürücüsü alkollü araç kullandığı gerekçesiyle trafikten men edilerek gerekli ceza yaptırım uygulanmış, 2 adet belgesiz kurusıkı tabanca ve 1 gram Uyuşturucu madde (Hint Keneviri) ele geçirilmiştir.

                                                                                               

  İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.