DOLAR
32,5593
EURO
34,9449
ALTIN
2.427,80
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

BİLECİK HÜRRİYET MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI…

BİLECİK HÜRRİYET MAHALLESİ SAKİNLERİ İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi’nde düzenlenen mahalle iftarında mahalle sakinleri aynı iftar sofrasında bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, 700. Yıl İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen iftar programında binlerce Hürriyet Mahallesi Sakini Ramazan ayının bereketini birlikte paylaştı.

İlahi ve Musıki grubunun seslendirdiği birbirinden güzel eser ile manevi duyguların yoğun şekilde yaşandığı iftar programında çocuklar, şişme oyun grubunda eğlenirken, ikram edilen pamuk şekeri ile yüzleri güldü.

Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşan Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, mahalle sakinleri ile selamlaştı.

İftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ayı olduğunu hatırlattı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”RAMAZAN AYINDA BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK VAR”

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Mahalle İftarlarının taşıdığı önemi dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Öncelikle hepimizin Ramazan’ı Şerifi mübarek olsun. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim, Ramazan rahmet ve bereket ayı, Ramaza; sevgi ve hoşgörü ayı, Ramazan; birlik ve beraberlik ile kardeşlik ayı. Ramazan; paylaşma ayı ve kaynaşma ayı. İşte böyle faziletleri bol olan bir ayı idrak ediyoruz. Bilecik Belediyesi olara kgeleneksel hale getirdiğimi mahalle iftarlarını gerçekleştiriyoruz. Allah razı olsun sizlerden. Bu güzel etkinliklere katılarak, anlam ve önem kazandırıyorsunuz. Çok şükür ki, memleketimizde huzur ve güven var. Memleketimizde bol bol nimet var, beraberlik ve kardeşlik var. Cenabı Hak, bu huzurumuzu, kardeşliğimiz bozmasın. Ama bizler böyle güzel ortamlarda yaşarken, şunu da unutmayalım. Her zaman söylediğimiz gibi dünyanın dört bir tarafında soydaşlarımız, ırkdaşlarımız ve müslüman kardeşlerimiz zulüm ve baskı altındalar. Çin’de, Urumçi başta olmak üzere birçok bölgede zulüm altındalar. Bizler, Ramazan ayının bütün güzelliklerini yaşarken, lütfen o kardeşlerimizin de kurtuluşu ve selameti bulmaları için dualar edelim. Cenabı Allah, onları o eziyet ve sıkıntıdan kurtarsın diye. Ancak o zaman elimizdeki nimetlerin şükrünü layıkıyla yapmış oluruz.

”ORGANİZASYONUN HAZIRLANMASINDA EMEK VEREN TÜM KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bütün mahallelerimizde gerçekleştirilen organizasyonda emek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Ben bu organizasyonların hazırlanmasında katkısı olan gerçekten ağızlı halde sizlere bu hazırlığı yapan, ekiplerimize, aşçı ve aşçıbaşlarından başlayarak, yemek pişiren personele, bu alanın düzenlenmesinde emek veren kardeşlerime, çalışanlarıma ve bu organizasyonları yöneten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, müdürümüzün şahsında herkese teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir alanda iftar soframızı açmamızda yardımcı olan Mahalle Muhtarımıza, okul yöneticilerimize ve imamlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü bunlar birlikte yapılınca güzel işler oluyor. Ama bu güzelliğe anlam kazandıranlar ise sizlersiniz. Cenabı Hak, hayırlısı ile Ramazan’ı idrak edip, Bayrama ulaşmayı hepimize nasip etsin.” şeklinde konuştu.

11229386_593924594083837_839911957732586583_o

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.