DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
BIST
9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ndeki Köstebek Kim?

Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ndeki köstebek Emniyet’in operasyonlarını el altından yandaş basına sızdırıyor. Defalarca yaşanan bu olayın en son örneği ise önceki gün 5 eve yapılan operasyonun görüntülerini  bir internet sitesine ve ajansa  vermek oldu.

İlimizde yayın yapan diğer gazetelere ve ajans temsilcilerine sadece bilgi notu ve birkaç resmi internet ortamında mail ile gönderen Emniyet yetkilileri, bu siteye yaptıkları operasyonların görüntülerini dahi verdi. Çifte standardın yapıldığı bu olay karşısında Emniyet’teki köstebeğin kim olduğu merak edilirken, Bilecik Emniyeti’nde de paralel yapılanma mı var sorusunu gündeme getirdi?

Daha önceden de bu internet sitesine Emniyet’te el altından diğer haber ajanslarına ve gazetelere haber atılmadan saatler öncesinden bilgi ve resim verilerek yapılan çifte standart sonrası ajans temsilcileri ve gazete temsilcileri olarak durumu  Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru’ya  iletmiş ve bu konuda soruşturma başlatılmıştı. Ne varki Emniyet Müdürü’nü dahi ciddiye almayan bu kişi veya kişiler aynı davranışı sürdürmeye devam etti.

Emniyet’in çektiği veya Emniyet’ten birilerinin haber uçurarak sadece operasyon anında kendilerinin olduğunu söyleyen bu internet sitesine operasyon anının bilgi ve görüntülerini kimin verdiği merak ediliyor. Bazı polis memurları ile bu site sahibinin mesai dışında görüşmeler yaptıkları iddia edilirken, bazı memurlarında haftada iki üç defa bu site sahibinin yanına giderek çay içtiği gözlenmekte.

Farklı ilişkilerin mi yaşandığı, menfaatmi sağlandığı sorularını  gündeme  getiren bu gelişmeler ile operasyon anını vehayut görüntülerini kimin bu siteye verdiği ve konunun araştırılması için Vali Ahmet Hamdi Nayir’i göreve davet ederken, bu hususu Emniyet Genel Müdürlüğü’ne dilekçe ile bildireceğimizi kamuoyuna duyururuz.

Kaynak:  yarın11

 

bilecik haber belekoma haber köstebek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.