DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Basın Bildirisi;

Suç ve kabahatlerin işlenmesinin önlenmesi, silah, mühimmat, kaçak mal ve her türlü suç eşyasının ele geçirilmesi, aranan kişilerin yakalanması, meydana gelen olayların ve suçların aydınlatılması, suç işleyenlerin ve şüphelilerin yakalanmaları amacı ile 01/04/2016 ile 30/04/2016 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerimizde yapılan,

Asayiş Kontrolleri ve Aramalarında;

3636 kişinin UYAP sisteminden yapılan kontrolü neticesinde ilimizde 9, diğer illerden değişik suçlardan aranan 5 şüpheli olmak üzere toplam 14 kişi yakalanmıştır.

İki Ayrı Evden Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı. Şüpheliler Çalınan Malzemelerle Birlikte Yakalandı.

1. İlimiz Bahçelievler Mahallesinde Meydana Gelen Evden Hırsızlık Olayının Şüphelileri Yakalandı
31 Mart tarihinde İlimiz Bahçelievler Mahallesinde evden hırsızlık olayı meydana geldi. Evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin yapmış olduğu kapsamlı ve aralıksız çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şüpheliler çaldıkları malzemelerle yakalanarak adli mercilere intikal ettirildi. Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edildi.

2. İlimiz Gazipaşa Mahallesinde Evden Hırsızlık Olayı Gerçekleşti, Olayın Şüphelileri Tespit Edildi
15 Mart tarihinde İlimiz Gazipaşa Mahallesindeki bir evde ikamet eden vatandaşlara, Belediye çalışanı olduklarını ve yardım malzemeleri getirdiklerini beyan eden şahıslarca gerçekleştirilen evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak; Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerce yapılan araştırma ve incelemeler neticesinde, olayın şüphelileri tespit edildi. Şüphelileri yakalama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İl Genelinde Yapılan Umuma Açık Yerlerin Denetlemelerinde;

İl merkezinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 5 adet içkili restaurant, 17 adet kıraathane, 10 adet kafe, 5 adet internet kafe, 4 adet oyun salonu denetlenmiş, denetlemelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır.
Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 17 Kıraathane, 3 İnternet Kafe, 3 Oyun Salonu, 3 İçkili Yer denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 6 Kıraathane, 20 Oyun Salonu, 2Çay Bahçesi, 2 Hamam denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 17 Kahvehane, 3 İnternet Kafe, 1 Oyun Salonu, 3 İçkili Yer, 3 Tekel Bayi denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
Gölpazarı İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce 4 Kıraathane, 2 Çay Bahçesi denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce 10 Kıraathane, 1 İnternet Kafe, 3 Tekel Bayii, 1 Hamam denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
Yenipazar İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce 5 Kıraathane, 2 İçkili Yer, 2 Tekel Bayi denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
İnhisar İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce 4 Kıraathane, 2 İçkili Yer, 2 Tekel Bayi denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.

Kabahat Nevi Suçlarla İlgili Olarak,

Sarhoşluktan 8, Tütün Mamullerinin Tüketilmesinden 1, Silah Taşımadan 1 olmak üzere toplam 10 kişiye 1.030,00 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Trafik Denetimlerinde;

1. Hız ihlali yapan 3336 sürücüye,
2. Alkollü araç kullanan 31 sürücüye,
3. Emniyet Kemeri takmayan 15 sürücüye,
4. Kırmızı ışık ihlali yapan 4 sürücüye,
5. Kasksız motosiklet kullanan 16 sürücüye,
6. Park yasağı bulunan alanlara park eden 224 sürücüye,
7. Araçlarına zamanında muayene yaptırmayan 345 sürücüye,
8. Taşıma sınırının üzerinde yolcu taşıyan 6 sürücüye,
9. Yük taşıma sınırının üzerinde yük taşıyan 20 sürücüye,
10. Araç sigortasını yaptırmayan 60 sürücüye,
11. Diğer kural ihlalleri için 433 sürücüye olmak üzere
Toplam 4490 şahsa 1.119.513,00 TL cezai işlem uygulanmıştır.

İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için kontrol, denetim ve çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.