DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ANTRENÖRÜ KARABULUT:

BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ANTRENÖRÜ KARABULUT:
”TARAFTARIMIZI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Başantrenörü Yeşer Karabulut, bu hafta gerçekleştirecekleri karşılaşma hakkında açıklama yaparak, ”Taraftarımızı, her zaman olduğu gibi yarın da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Konuşmasında; ”Play Off müsabakalarının en kritik haftalarından birine geldik” ifadelerini kullanan Karabulut, şunları kaydetti:
”Bir önceki turda İzmir Üniversitesi’ni mağlup ederek, Play Off’ta artık son tura yükseldik. İzmir karşılaşması bizim için çok önemliydi. Gerçekten çok iyi bir seyirciyle ve iyi bir salonda son saniyelerde kazanmayı başardık. Yarın akşam yani Cuma akşamı saat: 19:00’da Aydın ekibini konuk edeceğiz. İlk maç, kendi salonumuzda olacak. İkinci maç ise Pazartesi akşamı Aydın’a gideceğiz. Gerekirse üçüncü maç yine Aydın’da olacak. Saha avantajı Aydın’da olacak. Amacımız yarınki maçı kazanmak. Sakat, cezalı ve eksik bir oyuncumuz da yok. Hep söyledik, bizim amacımız Bilecik’imizi en güzel şekilde temsil etmek ve Bilecik’in spordaki ismini bütün Türkiye’ye duyurmaktır. Bu noktada hafta içersinde ulusal bazda yayın yapan Basketfaul gibi önemli sitelerde Bilecik’in basketboldaki başarısı anlatıldı. Bu da bizim için çok sevindirici oldu. Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı olarak amaçlarımıza ulaşıyoruz. Buradan bütün Bilecikli sporseverlere sesleniyorum. Bu önemli müsabakada da şu ana kadar olduğu gibi bizlerin yanında yer almalarını istiyoruz. Yarınki maçımızda gerçekten çok iyi bir takım ile buluşacağız. İyi bir kadrosu ve iyi bir bütçesi olan bir ekip. İzmir maçında birçok insanımız yanımıza gelerek, çok güzel bir maç izledikleri yorumunu yaptılar. Biz de bu anlamda duyduğumuz memnuniyeti belirterek, teşekkür ettik. Sözün özü olarak, yarın akşam 19:00’da kendi salonumuzda gerçekleştireceğimiz bu karşılaşmaya bütün taraftarlarımızı davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.