DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BİLECİK BELEDİYESİ’NİN PELİTÖZÜ GÖLPARK’TAKİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BİLECİK BELEDİYESİ’NİN PELİTÖZÜ GÖLPARK’TAKİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Geçtiğimiz aylarda Bilecik İl Özel İdaresi’nden Bilecik Belediyesi’ne devri gerçekleştirilen Pelitözü Gölpark, Bilecik Belediyesi’nin burada gerçekleştirdiği çalışmalarla daha da güzel hale getiriliyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın, Pelitözü’nün Bilecik Belediyesi’ne devrinden sonra çok daha cazip hale getirileceği düşüncesiyle gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Vatandaşlarımızın uğrak yerlerinden biri olan Pelitözü Gölpark, gerçekleştirilen çalışmalar ile daha da cazip hale geliyor.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından göl etrafından dere ıslah çalışmaları yapılırken aynı zamanda piknik ve mesire alanlarındaki direnaj hattı çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Bölgenin birçok noktasında bakım ve onarım çalışmalarını da yerine getiren ekipler, Pelitözü Gölpark Giriş Kapısına da ahşap koruma çalışması gerçekleştirdi.

Bilecik’in şu an olduğu gibi gelecekteki en cazip noktalarından biri olacak Pelitözü Gölpark, Bilecik Belediyesi tarafından şehrin vitrini konumunda olacak şekilde tasarlanıyor.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”VATANDAŞIMIZA VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; ”Hemşerilerimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getiriyoruz” ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

”Biliyorsunuz Pelitözü Gölpark’ın birçok noktadaki tasarruf hakkı, İl Özel İdare’mizin almış olduğu kararla Bilecik Belediyesi’ne devredilmişti. Bizler de bu kararın şehrimiz ve bölgemiz için son derece önemli ve güzel bir karar olduğunu söyledik. Bilecik Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalar ile buranın daha da güzel ve verimli hale getirileceğini belirtmiştik. İşte bu anlamda hemşerilerimize vermiş olduğumus söz çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah burası yeni düzenleme ve çalışmalarla daha da güzel olacak. Şehrimizin adeta yeni bir vitrini haline gelecek” dedi.

IMG_20150429_153538 DSC_1335 IMG_20150429_152821

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.