DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Bilecik Belediyesinden ”Mahallelerimizle Buluşuyoruz” etkinlikleri

Bilecik Belediyesinden ”Mahallelerimizle Buluşuyoruz” etkinlikleri

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllardan itibaren gerçekleştirilen ‘’Mahallelerimizle Buluşuyoruz’’ etkinlikleri, bu yıl da gerçekleştiriliyor.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve mahalle sakinleri arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan Mahallelerimizle Buluşuyoruz adlı etkinlikler, kaldığı yerden devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlamında birçok önemli projeyi gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, kadın mahalle sakinlerimizi, yeni bir etkinlik ile buluşturuyor.

24 Şubat Cumartesi günü saat: 13:00’te; Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesi sakinlerinin katılımıyla başlayacak olan Mahallelerimizle Buluşuyoruz adlı etkinlik, bütün mahallelerimizde gerçekleştirilecek.

KADINLARIMIZA ÖZEL HAMİYET KONSERİ

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliklere, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da katılarak, mahalle sakinlerinin sevincini paylaşacak.

Mahalle sakinlerinin Bilecik Belediyesi çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi sahibi olduğu etkinlikler kapsamında ayrıca Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgi verecek ve sorularını cevaplandıracak.

Aynı mahallelerde yaşayan kadınları bir araya getirerek, aralarındaki komşuluk kültürünün gelişmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerde ayrıca her hafta Ünlü Sanatçılar, kadınlarımızla buluşurken, 24 Şubat’ta başlayacak olan etkinliklerin ilkinde Sanatçı Hamiyet sevenlerine konser verecek.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

‘’ETKİNLİĞİMİZ İLE MAHALLELERİMİZDEKİ SEVGİ VE KARDEŞLİK BAĞLARINI GÜÇLENDİRMEYİ ARZULUYORUZ’’

Gerçekleştirilecek olan etkinlikler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, etkinlikler ile mahalle sakinleri arasındaki sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi arzuladıklarını belirterek, ”Yapılan bu programlar, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını arttıracaktır. Birbirimizle tanışıp, sevgi ve üzüntülerimizi paylaşmamıza imkan tanıyacaktır. Bilecik Belediyesi olarak böyle güzel bir buluşmaya ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Bizler Şeyh Edebali, Osman Gazi ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet bıraktığı bu güzel toprakları seviyoruz ve hizmet etmekten de ayrıca gurur duyuyoruz. Öte yandan kadınlarımıza çok önem veriyoruz ve onların görüşleri biz belediyeciler için çok önemlidir. Bayan kardeşlerimizle böyle etkinliklerle bir araya gelerek hem onların isteklerini dinliyoruz, hem de şehir için neler yapabileceğimizin fikrini almış oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlki, 24 Şubat Cumartesi günü saat: 13:00’te; Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesi sakinlerinin katılımıyla başlayacak olan Mahallelerimizle Buluşuyoruz adlı etkinliğe mahalle sakinlerimizi bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.