DOLAR
32,5316
EURO
34,9229
ALTIN
2.424,64
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

BİLECİK BELEDİYESİNDEN İKİNCİ ÖĞRENCİ OTAĞI

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİNE İKİNCİ ÖĞRENCİ OTAĞI
Bilecik Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile Bilecik Belediyesi tarafından üniversite yerleşkesine ikinci bir Öğrenci Otağı kazandırılacak.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen programda protokolü imzaladı.
İmzalanan protokol hakkında basın mensuplarına açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi ve Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliğinde üniversite yerleşkesine güzel bir çalışma daha kazandırıldığını belirterek, şunları söyledi:
”İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın” felsefesinin doğduğu topraklardayız. İnsanlarımızın daha müreffeh ortam ve şartlarda yaşamaları için en güzel şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bunların içerisinde bir grup bizler için son derece önemli. Bunlar gençlerimiz ve öğrencilerimiz. Bizler geçmişiyle övünen ve geleceğe emin adımlarla ilerleyen marka bir şehrin oluşturulması amacını güdüyoruz. Genç kardeşlerimiz eğitim sürelerinde bizlere misafirler ve gücümüze güç katıyorlar, enerjimize enerji, mutluluğumuza mutluluk katıyorlar. Biz de Şeyh Edebali Üniversitemiz işbirliğinde üniversite yerleşkesinde önceki yıllarda başlatmış olduğumuz Öğrenci Otağı kültürünü devam ettiriyoruz ve bu protokol ile bu otaklarımızın ikincisini yapıyoruz. Bu uygulamayla gençlerimiz bir nebze de olsa hem katkı sunmak istiyoruz hem de onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.”
”ÇALIŞMALARIMIZ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN KÜLTÜREL VE SOSYAL HAYATINA RENK KATMAK İSTİYORUZ”
Bilecik Belediyesi olarak yapılan çalışmalar ile öğrencilerin sosyal ve kültürel hayatlarına renk kazandırmak istediklerini belirterek, şöyle devam etti:
”Böylece üniversite yerleşkemize sosyal bir uygulamayı gerçekleştirmiş olacağız. Nasip olursa bu protokol çerçevesinde üniversitemiz yerleşkesinde rektörlük binamızın yakın bir alanında ikinci otağımızı yapacağız. Önceki otağımız çadır modunda idi. Bu otağımız ahşap şekilde olacak. Yine bu otağımızda da öğrencilerimize daha önce olduğu gibi şimdi de ücretsiz çay ve çorba ikramlarını sürdüreceğiz. Dönem bittikten sonra rektörlüğümüz ile iletişim içinde olarak, çadır otağımızı da yeni bir düzenleme ile yeni ahşap görünüme kavuşturmayı planlıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak bu çalışmalar ile öğrencilerimize küçük de olsa bir katkı ile birlikte onların sosyal ve kültürel hayatlarına renk kazandırmayı da amaçlıyoruz. Çünkü öğrencilerimiz bu otaklarda vakit geçirirken aynı zamanda dinlenme ve verimli vakit geçirme imkanını da bulacaklar. Ben bizlerin üniversite yerleşkesinde böyle güzel bir çalışmaya ve öğrencilerimizle tekrar buluşmaya imkan verdikleri için değerli Rektörümüze teşekkür ediyorum. Her zaman belirttiğimiz gibi, ‘Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” ifadelerini kullandı.
REKTÖR PROF. DR. TAŞ:
”BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI’YA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş ise Bilecik Belediyesi tarafından üniversite yerleşkesine öğrenciler yararına gerçekleştirilecek çalışmadan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.
Bilecik Belediyesi ile birlikte güzel bir çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirten Prof. Dr. Taş; ”Biliyorsunuz bizim üniversite olarak belediyemizle daha önceleri protokol ve işbirliği çalışmalarımız olmuştu. Bugün bu protokol ve işbirliğine yeni birini ekliyoruz. İnşallah bu protokol hem üniversitemiz, hem belediyemiz hem de öğrencilerimize güzel bir hizmet olur. Başkanımızın da belirttiği gibi bu protokol, öğrencilerin yararına olup, onların daha güzel ve verimli ortamlarda zaman geçirmelerine olanak sağlamalarıdır. Daha önce böyle bir imkan vardı ve bugünden sonra bunun ikincisini yapacağız. Bundan da şunu anlıyoruz ki Belediye Başkanımız,  üniversitemizden memnun ve bunun ikincisini yapmayı düşünüyorlar. Tabi ki bundan dolayı memnunuz. Öğrencilerimiz için güzel bir hizmet olacak. Bizler üniversite olarak her zaman şehrimiz ve belediyemizin yanındayız, gereken katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Belediyemizin de çalışmalarıyla bize katkı sunması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Uygulamanın şehrimiz ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.