DOLAR
32,5987
EURO
34,7452
ALTIN
2.497,10
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BİLECİK BELEDİYESİNDEN GÜZEL BİR ÇALIŞMA

BİLECİK BELEDİYESİNDEN GÜZEL BİR ÇALIŞMA
Son zamanlarda birbirinden güzel çalışmalara imza atan Bilecik Belediyesi, piknik ve mesire alanlarında güneş enerjisi ile çalışan ve vatandaşların telefon ile bilgisayarlarını kolaylıklar şarj edebilmelerini sağlayan cihazın ilkini, Pelitözü Gölpark’taki yerine yerleştirdi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlarımızın yoğun uğrak noktası olan Pelitözü Gölpark’ta uygulamaya konulan cihazı inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Bilecik Belediyesi olarak bir çok ilki ve güzel çalışmayı ortaya koyduklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Belediyemiz tarafından Bilecik’te bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Artık çağımızın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen telefon ve internet iletişimi şehrimizde de hemşehrilerimizin piknik ve mesire alanlarında güneş enerjisi solar enerji sistemlerinden faydalanarak telefon ve bilgisayarlarını kolaylıkla şarj edebilmeleri için bir pilot uygulama ile ilkini Pelitözü Gölparkımızda başlattık. Güneşten aldığı enerji ile aynı anda 10 telefon şarj edebiliyor ve gündüz deposunde biriktirdiği enerji ile 24 saat hizmet verebilen bir sistemi hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. İnşallah bu uygulama verimli olursa tüm tesislerimizde ve piknik mesire alanlarımızda odak noktalar oluşturarak hemşehrilerimizin telefon ve bilgisayarlarının şarjını sağlayacak solar güneş enerji noktaları oluşturmayı hedefliyoruz. Bu güzel sistemin kurulmasında katkı sağlayan firma yetkililerine teşekkür ediyor hemşehrilerimize de hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.