DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK BELEDİYESİNDEN BİR TESİS DAHA

BİLECİK BELEDİYESİNDEN BİR TESİS DAHA

Bilecik Belediyesi tarafından il merkezinde ilk olma özelliğini taşıyan Sathi Kaplama Emisyon Tesisi ile asfalt kaplama maliyetleri 10 kat daha az olacak.

İlimizde birçok alanda güzel çalışmaya imza atan Bilecik Belediyesi il merkezinde ilk olma özelliğine sahip Sathi Kaplama Emisyon Tesisini şehrimize kazandırdı.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, tesis hakkında verdiği bilgide; Bilecik Belediyesinin bir ilke daha imza attığını belirterek; ”Bilecik’imize, önemli ihtiyaçlardan biri olan Sathi Kaplama Emisyon Tesisimizi kazandırdık. Atölye birimimiz tarafından şehir içi ve mücavir alandaki stabilize yol ve asfalt çalışmalarını daha hızlı ve az maliyetle gerçekleştirebilmek amacıyla kurduğumuz tesis bütün fonksiyonları ile hizmet vermeye hazır ve asflat kaplama maliyetlerini 10 katına kadar azaltabiliyoruz. Tesisimizde çalıştırılmak üzere gerekli aracımızı da temin ettik. 1 hafta içinde asfalt yapımını başlatarak, bu anlamda vatandaşlarımıza daha hızlı ve güzel hizmeti vermeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.