DOLAR
32,5541
EURO
34,7341
ALTIN
2.491,66
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’DEN MOTORİZE EKİP

BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’DEN MOTORİZE EKİP

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kolay bir şeklide ulaşmalarını sağlamak amacıyla yeni motorize ekip kuruldu.

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından gelişen ve büyüyen şehrimizin daha kaliteli ve hızlı bir hizmet alması amacıyla gerekli araç ve ekipman temini tüm hızıyla sürüyor.

Geçtiğimiz aylarda Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 11 araçtan sonra şimdi ise Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne alınan motosiklet, teslim edildi.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Erdem Tetik yaptığı açıklamada, birim olarak vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunulması amacıyla alınan aracın şehrimize ve Zabıta Müdürlüğü’ne hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, araç filosuna bir yenisinin eklenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Tetik, şunları söyledi:

”Birim olarak, araç filomuza bir yenisini daha ekledik. Aracımız, Honda NC750X model motosiklet. Bu aracımız sayesinde Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak olaylara daha hızlı ve daha yerinde bir şekilde müdahale edebileceğiz. Aracımız, alınan meclis kararından sonra dün Devlet Malzeme Ofisi’nden teslim alındı. Şehrimiz, her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Tabi bizim de bu hıza yetişmek ve verimli bir hizmet almak için yeni araç ve ekipmana ihtiyacımız oluyor. Bu yeni motosikletimizle İnşallah şehrimize, insanlarımıza daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet verebileceğimizi düşünüyoruz. Bizim gibi hareketli birimler için araç, son derece önemli. Bu aracımızla olaylara daha kısa sürede ulaşmakla birlikte personelimizin vakit kaybını önlenmiş olacak ve onların motivasyonunu sağlayacak. Birim olarak bu aracı bizlere temin eden değerli Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun belediye başkanımız her zaman maddi ve manevi anlamda gerekli katkıyı sağlıyor. Bu aracın şehrimize ve zabıta personelimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, arkadaşlarımızın görevlerini kazasız ve sorunsuz bir şekilde yerine getirmesinde kolaylıklar sağlamasını temenni ediyorum.”

DSC_2763

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.