DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASI HİZMETE GİRDİ

BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASI HİZMETE GİRDİ

Bilecik Belediyesi tarafından şehrin merkezinde yapılan Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binası hizmete girdi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve birim müdürleri Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, hizmete açtı.

Birim müdürleri ve belediye çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya gelen belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada Bilecik ve Bilecik Belediyesi’nin her geçen gün büyüyüp geliştiğini belirterek, yeni açılan Zabıta Müdürlüğü binasının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yeni Zabıta Müdürlüğü binasının şehrin merkezinde olmasından dolayı vatandaşlarımıza daha sağlıklı, kaliteli ve hızlı hizmetin verileceğini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Öncelikle yeni oluşturulan bu merkezin şehrimize ve personelimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Şehrimiz her geçen gün büyüyüp geliştiği gibi Bilecik Belediyesi de birim ve çalışmalarıyla hergün büyüyüp hizmet alanları genişliyor, yenileniyor. Zabıta Müdürlüğümüz daha önce belediye binamızda hizmet veriyordu. Ancak ihtiyaç üzerine şehrimizin merkezinde böyle yeni bir binayı hizmete sunduk. Böylece vatandaşlarımıza daha yakın olduğumuz gibi hemşerilerimiz bu noktadaki ihtiyaçlarını daha kısa sürede belediyemize ulaştırmış olacaklar. Diğer yandan Zabıta Müdürlüğü personelimiz burada daha iyi ortamlarda çalışmalarını gerçekleştirebilecekler.

”ZABITA MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ YENİ ARAÇ VE EKİPMAN İLE DONATIYORUZ”

Bilecik Belediyesi olarak, Zabıta Müdürlüğü’nü yeni araç ve ekipmanlarla donattıklarını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı,”Müdürlüğümüz araç filosuna yeni bir araç dahil ettik. Önümüzdeki zaman diliminde araç filomuza gezici tim oluşturma adına iki adet motosiklet dahil edeceğiz. Böylece hemşerilerimize daha iyi ve kaliteli bir hizmet vermiş olacağız” şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”BU NİMETLERİN TEŞEKKÜRÜNÜ, HEMŞERİLERİMİZE İYİ HİZMET ETMEKLE YAPABİLİRİZ”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, sahip oldukları nimetlerin önemine değinerek, ”Bilecik Belediyesi çalışanları olarak elde ettiğimiz nimetlerin şükrünü, insanlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet etmekle gerçekleştirebiliriz. Bizler bu anlamda sahip olduğumuz imkanlarla, insanımıza daha iyi hizmet etmeliyiz. Sizler şu ana kadar şehrimiz için güzel hizmetlerde bulundunuz. Ben bu anlamda Zabıta Müdürünüz Erdem Tetik nezdinde tüm Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımızı, çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, yeni yerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, GPS KONTROL SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra Zabıta Müdürlüğü Birimini gezerek, merkezde bulunan GPS Kontrol Sistemi hakkında Zabıta Müdürü Erdem Tetik’ten bilgi aldı.

Sistem hakkında bilgi veren Tetik, müdürlük olarak GPS sistemi ile şehirdeki ulaşım hattı ve belediye araçlarının güzergah ve işleyiş bilgilerini sistem üzerinden takip ettiklerini kaydetti. Tetik, sistem sayesinde araçların bulundukları noktalarda oluşabilecek sorunları kısa zamanda görüp yetkili birimleri harekete geçirdiklerini söyledi.

666_resized 444_resized 555_resized

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.