DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI SERTİFİKA TÖRENİ

BİLECİK BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI SERTİFİKA TÖRENİ
400’E YAKIN ÖĞRENCİ ALMIŞ OLDUKLARI EĞİTİMLERİ SERTİFİKA İLE TAÇLANDIRDILAR
Bilecik Belediyesi tarafından 11 yıldır büyük bir başarıyla gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları programı kapsamında, birçok dalda eğitim alan 400’e yakın öğrenci, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın elinden sertifikalarını aldı.
Bilecik Belediyesi Şu Eğlence Dünyasında gerçekleştirilen sertifika törenine katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrenci, veliler ve eğitmenler ile bir araya geldi.
  Sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak mutluluk ve gurur verici bir çalışmayı daha güzellikle sonlandırdıklarını belirtti.
  11 yıldır yaz spor okullarının sağlık ve mutluluk içinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadan gerçekleştirildiğine vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:
” Bu güzel etkinliğin bu yıl 11. yılını sağlık ve sıhhat içinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemiz tarafından yıllardır gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetler çocuklarımız için artık bir okul formatına girdi. Ben bu anlamda yıllardır böyle güzel ve anlamlı bir çalışmayı sağlık ve mutluluk içerisinde gerçekleştiren Kültür Müdürümüz ve müdürlüğümüz çalışanları ile öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ama en önemlisi siz değerli ailelerimize çok teşekkür ediyorum.Çünkü yıllardır canpareleriniz olan çocukları bizlere emanet ediyorsunuz.   Çocuklarımız, bizim heyecanımız, sevincimiz ve her şeyimiz.  Bizler çocuklarımız sayesinde gelecekte var olacağız. Göreve başladığımız zaman 2004 yılında Bilecik’imizde birçok eksiklik ve aksaklıkğın yanında malesef çocuklarımızın spor ve etkinliklerini yapacakları bir yer yoktu. Çocuklarımız için park ve oyun alanı sayısı çok azken bugün 120’yi aşkın park ve oyun alanını çocuklarımızın hizmetine sunduk.  11 yılda 5 bini aşkın öğrencimizi, çocuğumuzu eğiterek, sertifika sahibi yaptık, çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.
”ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPACAĞIMIZ DAHA ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ  VAR”
”Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımız için daha çok güzel projelerimiz var” ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”En büyük hedefimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sağlıklı ve güvenli yarınlar bırakmaktır. Bu anlamda Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar yapmış olduğumuz gibi bundan sonra da güzel projelerimiz var. Gayemiz, çocuklarımıza, biricik yavrularımıza çok güzel bir dünya, çok güzel bir Türkiye, çok güzel bir şehir bırakmaktır. Heyecanımız bu. Onun için yaptıklarımız mutlaka çok önemli, çok gurur verici, çok keyif verici ama emin olun gelecek dönemde Bilecik için yapacaklarımız çok daha iyi ve daha güzel olacak. ” ifadelerini kullandı.
ÇOCUKLARIMIZIN KIŞ MEVSİMİNDE DE FAYDALANACAKLARI BİLGİ EVİ’Nİ EN KISA SÜREDE HİZMETE SUNACAĞIZ”
Bilecik Belediyesi tarafından çocukların kış mevsiminde de faydalanacakları Bilecik Belediyesi Bilgi Evi’ni hizmete sunacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı: ”Bu yaz yüzme, basketbol,futbol ve tenis branşlarında yaklaşık 400 öğrencimize hizmet verdik. Onlara hem fiziksel olarak hem de diğer alanlarda çocuklarımızın gelişimlerini tamamlayacak çalışmalar yaptık. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımızın hizmetine sunacağımız Bilgi Evinde minik yavrularımız için kreş başta olmak üzere, ilk ve orta öğrenim ile üniversitedeki gençlerimize kadar bütün eğitim dönemlerine ilişkin öğrencimiz burada zaman geçirebilecek. Aynı zamanda dez avantajlı gruptaki kardeşlerimiz için burası adeta bir rehabilite yeri olacak. Çocuklarımızın burada güzel bir şekilde eğlenmekle birlikte birçok şeyi de öğrenebilecekleri mekanlar oluşturacağız.”
ÇOCUKLARIMIZIN KALİTELİ VE DOĞAL BESLENME İMKANI BULACAKLARI SULTANELİ YÖRESEL LEZZETLER EVİNİ HİZMETE AÇTIK”
Çocuklarımız için güzel bir projeyi daha uygulamaya koyduklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı ”Çocuklarımız için şehir merkezindeki Çocuk Sinemasının üzerine tamamen sağlıklı ve organik malzemeler kullanılarak yapılacak gıda maddelerini satışa sunuyoruz. Burada annelerimiz her saat sıcak süt, ev kurabiyeleri ve börekleri ile faydalı, doğal besinleri çocuklarımıza ikram edebilecekler. Burası büyüklerimize olduğu kadar çocuklarımıza da çok güzel imkanlar sunacak bir mekan olacak.” ifadelerini kullandı.
Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yeşer Karabulut ise konuşmasında bu yıl 11.’sini yaptıkları Yaz Spor Okulları kapsamında 5 bini aşkın öğrenciye sertifika verdiklerini hatırlatarak; ”Bu yaz yüzme, basketbol,futbol ve tenis branşlarında yaklaşık 400 öğrencimize hizmet verdik. Onlara hem fiziksel olarak hem de diğer alanlarda çocuklarımızın gelişimlerini tamamlayacak çalışmalar yaptık. Ben bu anlamda bizlere bu imkanları sunan Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya teşekkür ediyorum. Diğer yandan çocuklarımızı eğiten öğretmenlerimiz ile bizlere güvenerek, çocuklarını teslim eden siz değerli ailelere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmaların ardından futbol, basketbol, tenis ve yüzme alanlarında eğitim alan çocuklara sertifika ve madalyalarını teslim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.