DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesinde iftar verildi.

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesinde verilen iftarda mahalle sakinleri bir araya geldi.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda bütün mahallelerde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen ve mahalleli arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan mahalle iftarında, başta ülkemiz olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde mazlum ve mağdur olan kardeşlerimiz için dualar edildi.
Beşiktaş Mahallesi Kadın Yaşam ve Spor Merkezi önünde kurulan iftar sofrasına, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Başkan Yardımcısı Nihat Can, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve Mahalle Muhtarı Saffettin Arı, da katılarak, vatandaşlarla birlikte iftar coşkusunu yaşadı.
İftar sonrasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Beşiktaş Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.
Beşiktaş Mahallesini çok sevdiğini ve kendisinde ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Öncelikle Ramazan’ı Şerifiniz mübarek olsun davetimize teşrif edip iftar soframızı şenlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Değerli kardeşlerim, hepimizin bildiği ve içerisinde uygulamaya çalıştığımız rahmet ve bereket ayı, birlik ve kardeşlik ayı Ramazan ayındayız. Bizler, Ramazan ayının bu güzelliklerini sizlere sunma gayreti ve çabası içindeyiz. Beşiktaş mahallemizde de iftarlarımız her sene daha ayrı bir güzellik ve coşku içerisinde oluyor. Sizler, böyle hazırlanan organizasyonlara katılarak, ayrı bir anlam kazandırıyorsunuz. Allah’a çok şükürler olsun ki sağlık ve sıhhat içinde bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Cenabı Hak’tan bizleri böyle güzel ve özel anlarda sağlık ve mutluluk içerisinde bir araya getirmesini niyaz ediyorum. Bizler ülkemizde huzur ve güven içerisinde iftarlarımızı yaparken, dünyanın birçok yerindeki kardeşlerimiz mazlum ve mağdur. O kardeşlerimiz ve ülkelerinin de kendilerinin bağımsız ve hür bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri ve maruz kaldıkları zulmün kalkması için onlara da dua edelim. Cenabı Allah orucumuzu ve dualarımızı kabul etsin. Bununla birlikte Beşiktaş Mahallesindeki iftarın kurulmasında katkısı olan Kemal Kara beyefendi ve ailesine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Siz değerli mahalle sakinlerine de iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği iftar programında çocuklar da kendileri için hazırlanan oyun alanları ve eğlencelerle keyifli anlar yaşadı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.