DOLAR
32,5706
EURO
34,8788
ALTIN
2.427,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik Belediyesi Sünnet Şöleni ve 18 Parkın Açılış Töreni

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından Sünnet Şöleni ve 18 Parkın Açılış Töreni Yapıldı

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan 18 parkın açılışı ile birlikte 20 çocuğun sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Bilecik Belediye Sarayı bahçesinde toplanan veliler ve çocuklar ilk olarak tarihi saat kulesi önünde Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Hemen ardından çocuklar aileleri ile birlikte nostaljik kayı ekspresi, süslenen otobüsler ve çizgi film karakterlerinden oluşan maskotlar ile beraber şehir merkezinde konvoy yaptı.

Konvoyun ardından Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde devam eden programda konuşan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 15 yıldır belediye başkanlığı yaptığını belirterek, ‘’Bir çok binalar ve yollar yaptık, bir çok eserleri gerçekleştirdik. Bunları ne kadar yaparsak yapalım içinde yaşayan insanları, sizleri mutlu edemediğimiz zaman, huzurlu kılamadığımız zaman, sizlerin gönlünü kazanamadığımız zaman yaptığımız bu binaların hiçbir anlamı, hiçbir manası yok. Yatırımların en güzel ve özeli insana yapılan yatırım. İşte bu duygular içerisinde, göreve başladığımız 2004 yılından itibaren, herşey insan odaklı olsun düşüncesiyle ve çocuklarımızı ön plana çıkararak yatırımları yapma çabası gayreti içerisinde olduk. Başladığımız zaman diliminde Bilecik’te bir elin parmakları kadar çocuk parkı varken, bu gün çocuk parklarımızın sayısı 100’leri geçti. Artık parkların ötesinde buz paten pistleri, bowling salonları ve go-kart pistleri, lunapark ve pıtırcık oyun evleri gibi ayrı etkinlik alanlarını çocuklarımız için yapıyoruz. Bilecik Belediye Başkanlığı olarak 2004 yılından itibaren ihtiyaç olan zaman dilimlerinde sünnet şölenleri gerçekleştiriyoruz. 2 yıldır yapmış olduğumuz sünnet şölenlerinde katılımlarıyla bizlere de keyif ve neşe veren yavrularımızın mürüvvetlerini görmek bizleri son derce mutlu ediyor. İnşallah aileleriyle birlikte bize de o yavrularımızın daha nice mürüvvetlerini, evliliklerini görmeyi de nasip etsin.’’ dedi.

Geçen yıl 23 Nisanda vermiş oldukları sözü tutarak, 2018 yılında 18 çocuk parkının açılışını gerçekleştirdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Çalışmaktan ve yoğunluktan, zamanımız olmadığı için çocuk parklarını açacak zaman bulamadık. Bir gelenek te var ne yapalım dedik. Çocuklarımızın bu mutlu gününde onlara armağan ettiğimiz 18 tane çocuk parkının da açılışını yapalım dedik. 18 çocuk parkımızın tüm çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah çok kısa bir süre içerisine çocuklarımızla Pelitözü’nde yeni yapımına başladığımız lunaparkımızın açılışını da yapacağız. Buz pistini kullanmaya başladılar o tesisinde açılışını yapacağız ve çocuklarımıza daha rahat bir ortamda  güzel dakikalar geçirecek.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından sünnet olan 20 çocuğun ellerine kına yakılarak Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı tarafından hediye takdim edildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.