DOLAR
32,4221
EURO
34,4442
ALTIN
2.488,21
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
26°C
Bilecik
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden benzin istasyonu denetimi

BİLECİK BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BENZİN İSTASYONU DENETİM
Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, şehirde faaliyet gösteren benzin istasyonlarında denetim yapıldı.
Vatandaşların  sağlıklı ve güvenli hizmet alması için birçok alanda denetimler yapan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki benzin istasyonlarında incelemelerde bulundu.
İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu ve birim çalışanları tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, birçok başlıkta kontroller yapıldı.
Denetimler hakkında bilgi veren İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu, vatandaşların güvenliği için çok önem verdikleri benzin istasyonlarının belirli aralıklarla yapıldığı ve denetimlerin sürdüğünü belirterek, şunları kaydetti:
”İtfaiye Müdürlüğü olarak şehrimizin birçok noktasındaki benzin istasyonlarında kapsamlı denetimler yaptık. Denetimlerimizde, paratonerlere ilişkin kontroller yapıldı. Topraklamaların yapılıp yapılmadığının incelendiği denetimlerde, yangın tüpleri ve yangın dolaplarının durumunu kontrol ettik. Denetimlerde ayrıca herhangi bir yangında enerji kesme butonlarının olup olmadığı kontrol edildi. Enerji kesme butonu benzin istasyonlarda oldukça önemli. Bu konuda gerekli uyarı ve bilgilendirmelerde de bulunduk. Denetimlerimiz, belirli aralıklarla devam edecek” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.