DOLAR
32,4815
EURO
34,8540
ALTIN
2.483,76
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, TRT AVAZ’da

Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, TRT AVAZ’da hafta içi her gün sabah 8:00’de başlayan ve sunuculuğunu Levent Kol ve Şahla Orujova Bozkurt’un üstlendiği Yenigün programına canlı yayın konuğu oluyor.
Her gün Türk dünyası güne TRT AVAZ’la merhaba diyor. Hafta içi her gün 08:00-10:00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanan “Yeni Gün” de ortak kültür coğrafyamızdan çarpıcı konular ve konuklar yer alıyor.
Kültür, magazin, sağlık, müzik ve sohbet içerikli sabah programı vasıtasıyla ortak kültürel değerlerimiz ekrana taşınıyor.
Yeni Gün’de uzman kişiler o tarihe ait gündeme dair izleyicileri bilgilendirirken ortak kültür coğrafyamızın en sevilen müzikleri de konuk sanatçılar tarafından canlı olarak icra ediliyor.
Sağlıktan spora, modadan eğitime, sanattan psikolojiye her şey Yenigün’de yaşamın her alanında yer alan ve 12 Şubat Perşembe günü canlı yayınlanacak programda, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Bilecik’in tarihinden turizme, doğal güzelliklerinden ekonomisine ve Belediye hizmetlerini konu alan bir programda izleyicilerin karşısında olacak.
Bilecikli hemşerilerimizi ekran başına davet ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.