DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

BİLECİK BAHÇELİEVLER MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI…

BİLECİK BAHÇELİEVLER MAHALLESİ İFTAR GÜZELLİĞİNDE BULUŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi’nde verilen iftar yemeğinde bütün mahalleli Ramazan ayının ve iftarın güzelliğinde bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Malhun Hatun İlkokulu bahçesinde organize edilen iftar programında bütün mahalle sakinleri aynı iftar sofrasında buluşarak Ramazan ayının bereketini paylaştı.

İftar programında şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklar ayrıca ikram edilen pamuk şekerler ile iftarın güzelliğini yaşadı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada mahalle sakinlerinin bir araya gelerek güzel bir tablo oluşturduğunu belirterek, gerçekleştirilen iftar programında emeği geçenlere teşekkür etti.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”DÜNYANIN BİRÇOK NOKTASINDA ZULÜM VE BASKI ALTINDA OLAN KARDEŞLERİMİZE CENABI ALLAH’TAN KURTULUŞLAR DİLİYORUZ”

Dünyanın dört bir yanında zulüm ve sıkıntı içinde olan ve olumsuz koşullar altında hayatlarını sürdüren kardeşlerimize duamızda yer vermemiz gerektiğini hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Öncelikle, davetimize icabet ederek, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor. Her zaman ve her buluşmamızda söylediğimiz gib Ramazan’ı Şerif, birlik, beraberlik, rahmet ve bereket ayı. Ramazan’ı Şerif, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ayı. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak bu güzelliği, birliği, bereketi ve dayanışmayı arttırma amacıyla böyle güzel organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Cenabı Allah’a, bizlere böyle güzellikleri verdiği için ne kadar şükretsek azdır. Ama şunu da unutmayalım ki biz burada huzur ve rahat içerisinde iken, dünyanın dört bir yanında müslüman kardeşlerimiz dert ve sıkıntı içindeler. Bizler bu güzellikleri burada paylaşırken, en azından o kardeşlerimizi de hatırlayarak, dualarımızda yer verelim. Değerli kardeşlerim ben bu güzel iftarın hazırlanmasında emeği geçen belediye personelime ve muhtarım başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca teşrifleriyle bizleri onurlandıran siz değerli hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki böyle organizasyonların bir de maddi boyutu var. İşte bu anlamda ülkemiz ve dünyada büyük bir telefon operatörü şirketi olan Turkcell, Bilecik Belediyemizin her mahallede gerçekleştirdiği bu güzelliğe ortak olmak istediklerini bizlere iletmişler. Yani böyle güzel bir organizasyona katkı vermek adına bugünkü iftar programımıza sponsor oldular. Ben bu vesileyle firma yetkilileri ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman söylediğimiz gibi hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Renkli görüntülerin oluştuğu iftar programında konuklar, ilahi grubunun güzel eserleri keyifli anlar yaşadı.

Mahalle sakinleri, gerçekleştirilen mahalle iftarından duydukları memnuniyeti, Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği röportajlarda ifade ettiler.

DSC_3459 (800x534)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.