DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

BİLECİK AYNI GÜNDE 3 ULUSAL TELEVİZYON EKRANLARINDA YER ALACAK

BİLECİK AYNI GÜNDE 3 ULUSAL TELEVİZYON EKRANLARINDA YER ALACAK

Kuruluş ve Kurtuluşun şehri Bilecik, 2018 yılında da ulusal televizyon kanallarında başta tarihi, kültürel özelliklerinin yanısıra turizmde sahip olduğu değerler ve doğal güzellikleri ile yer almaya devam ediyor.

Şehrimizin sesini yerel, bölgesel ve ulusal kanallar vasıtasıyla Türkiye ve dünyaya duyurmaya devam eden Bilecik Belediyesi, ilimizi birçok yönden tanıtacak ve sesini duyuracak televizyon programcılarını ağırlamaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından şehrimizde ağırlanan televizyon kanallarından; SHOW TV, TV NET ve ÜLKE TV ekipleri, 14 Nisan Cumartesi günü Bilecik’in; tarihi ve kültürel değerleri, yemek kültürü, doğal güzellikleri ve sahip olduğu değerleri ekranlara taşıyacak.

TURGAY BAŞYAYLA İLE LEZZET YOLCULUĞU

14 Nisan Cumartesi günü 12:30’da, 15 Nisan Pazar günü ise yine 12:30’da iki bölüm şeklinde yayınlanacak olan programlarda; Bilecik merkez olmak üzere, Gölpazarı, Kurşunlu Köyü, Pazaryeri Kınık Köyü ve Osmaneli’ndeki güzellikler ekranlara taşınacak. Osmaneli Evleri ve İçmeler Tesisi, Osmaneli Lokumu hakkında çekimlerin ekrana geleceği programda ayrıca; Bilecik Belediyesi Sultaneli Yöresel Lezzetler Evindeki yemek kültürü anlatılacak.

İlimizdeki çeşitli restoranlardan yemek kültüründen örneklerin sunulacağı program kapsamında ayrıca Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinden görüntüler izleyicilerle buluşacak.

Usta Televizyon Programcısı Turgay Başyayla’nın sunacağı ve ilimiz yemek kültürünün ağırlıkta işleneceği programı takip etmeye davet ediyoruz.

ÜLKE TV BİLECİK’İN TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ EKRANLARA TAŞIYACAK

Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilimizde ağırlanan Ülke TV ekibi, toplamda 6 bölüm yayınlanacak olan çekimler ile Bilecik’imizin güzelliklerini ekranlara taşıyacak.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan ve Söğüt ilçemizdeki Kuyulu Mescit, Ertuğrulgazi Türbesinin ekranlara taşındığı programların devamında ise; Dursun Fakih Türbesi, Şeyh Edebali Türbesi, Tarihi Orhan Gazi Camii, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi tüm güzellik ve özellikleriyle ekranlara taşınacak.

Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı’nın sunuculuğunda ekranlara gelecek program, her hafta Cumartesi günü 21:30’da, tekrarı ise Pazar günleri 19:00’da ekranlarda olacak.

TVNET GEZGİN PROGRAMI BİLECİK’TE

Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görevlisi Arkeolog Umut Özdemir’in rehberlik ederek, ilimizin tarihi hakkında bilgiler verdiği bir diğer televizyon kanalı ise TV NET olacak.

14 Nisan Cumartesi günü saat: 10:15’te ekranlara gelecek olan çekimlerde; Ertuğrulgazi Türbesi, Şeyh Edebali Türbesi, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Yaşayan Şehir Müzesi ve Kayı Anıtında güzel görüntüler ekran başındaki izleyicilerle buluşacak.

Belediye Başkanı Selim Yağcı; ilimizin turizmi ve tanıtımına ilişkin çekimlerin yapıldığı programda Bilecik’in sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri ile Bilecik Belediyesi’nin turizm ve tanıtıma ilişkin projeleri hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.