DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN BOZÜYÜK ÇIKARMASI

BİLECİK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN BOZÜYÜK ÇIKARMASI

 

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için başvuran Bilecik AK Parti Milletvekili aday adayları Bozüyük Belediyesi kapalı pazar yerini ziyaret etti.

Bilecik AK Parti Milletvekili aday adayları Selim Yağcı, Ramazan Kurtulmuş, Hüsnü Ersoy ve İbrahim Ertan geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun katılımları ve görkemli bir açılış töreni ile hizmet vermeye başlayan Bozüyük Belediyesi kapalı pazar yerini ziyaret etti. AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin ile birlikte kapalı pazar yerinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından kurulan üyelik standını da ziyaret eden aday adayları Gençlik Kolları Başkanı Mithan Can Ceylan ve stant görevlileri ile bir süre görüşerek onlara görevlerinde kolaylıklar diledi. Ardından pazar esnafını ziyaret eden aday adayları sebze-meyve ile tuhafiye pazarını gezerek esnaflar ve alış veriş yapan vatandaşlar ile görüştü. Esnaflara yeni kapalı pazarın hayırlı olmasını dileyen milletvekili aday adayları bereketli ve bol kazanç temennisine bulundu. Kapalı pazarda esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sohbet eden, çocuklarla yakından ilgilenen aday adayları kendilerini tanıttılar. Esnaf ve vatandaşlarda aday adaylarının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek aday belirleme sürecinde kendilerine başarılar dilediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.