DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Ak Parti Aday Adayları Tanıtım Toplantısı

Ak Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı sayısında Bilecik’in plakası olan 11 tutturdu ve bu akşam saat 18:00 da Bilecik Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Şeyh Edebali kültür Kongre Merkezinde ”Aday Tanıtım Toplantısında” kendilerini tanıtacaklar;

1-Ramazan Kurtulmuş;

ramazan kurtulmuş 122

1960 yılında Bilecik’in Kayabeli Köyünde doğdu.Ailesi 1912 yılında Selanikten göç etti.İlkokulu köyde, Ortaokulu Bilecik İmam Hatip Ortaokulunda,Liseyi Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde tamamladı.Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde eğitimine devam etti.

1986 yılında Zehra Hanım ile hayatını birleştiren Ramazan Kurtulmuş 2 erkek 1 kız çocuk babasıdır. Askerlik görevi sonrası bir müddet Fransada inşaat sektöründe çalıştı.Daha sonra Türkiye Elektrik Kurumunda 24 yıl Şef olarak çalıştı.Ayrıca 12 yıl TES-İŞ Sendikası il temsilciliği  yaptı.2007 yılında emekli olduktan sonra 1996 yılında kurulmuş olan aile şirketi Kurtulmuşlar LTD.ŞTİ.nde ticaretle uğraştı.Şu anda aynı şirket adı altında İnşaat ve Konut yapımında faaliyet göstermektedir.Dünyanın 20 ülkesine iş ve turistik seyahat’te bulundu. Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görevlerde bulundu.

Aktif siyaset hayatına 2003 yılında Ak Parti de İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başladı.Aynı yıl İstanbul İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu ve Türkiyede ilki yapılan Siyaset Akademisi ve Yerel Yönetimler Okulunu bitirdi.2004 yılında Bilecik Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldu.İl yönetiminde tanıtım ve medyadan sorumlu il Başkan Yardımcılığı,Siyasi ve Hukuki İşler İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.2008 yılında Partisinin 7. İl Başkanı olarak bu göreve getirildi.

7 yıl içerisinde 3 seçim 2 referandum geçirdi ve  ilimize yapılan bir çok yatırıma ekibiyle birlikte katkıda bulundu.Bu süreçte Ak Parti Bilecik’te %51 oy oranına ulaştı.

Ak Partide en uzun süre İl Başkanlığı yapan 4 isimden biri olan Ramazan Kurtulmuş partisinin Türkiye Genelinde Genel Merkezin almış olduğu prensip kararı doğrultusunda 27 İl Başkanı ile birlikte  5. Olağan Kongrede aday olmayıp 2015 seçimlerinde Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

2-Halil Eldemir;

a276

Bilecik İli, Pazaryeri İlçesi, Bozcaarmut Köyü nüfusuna kayıtlı Halil Eldemir, 1973 yılında doğdu.

İlköğrenimini 1984 yılında, liseyi 1990 yılında tamamladı.

Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1994 yılında mezun oldu.

Askerliğini Diyarbakır 8.Anajet Üs Komutanlığında tamamladı.

1996 yılından beri özel sektörde iş hayatına ve mesleki çalışmalarına devam etmektedir.

1998-2002 yılları arasında İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şub. Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu.

2011 Genel seçimlerinde Bilecik 2.Sıra Milletvekili adayı gösterildi.

07.Haziran.2015 tarihinde yapılacak olanı 25.dönem milletvekilliği seçimlerinde Bilecik Milletvekili olabilmek için AK Parti’den aday adayı oldu.

Evli ve dört çocuk babasıdır.

3-Hüsnü Bayrakçı;

 hüsnü bayrakçı

Hüsnü Bayrakçı, 26.02.1975 yılında Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde doğdu.

İlkokulu Pazaryeri Atatürk İlkokulunda,

Orta ve Lise öğrenimini Eskişehir Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

2000 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu.
2000 yılında askerlik görevini yaptı.
2002 yılında Bozüyük’te bankacılık sektöründe çalışmaya başladı.
2006 yılından itibaren Bilecik’te görev yaptığı özel bir bankanın
Afyon şubesinde,2010 yılında Şube Müdürü olarak göreve başladı.
2011 yılında aynı bankanın Bilecik Şube Müdürlüğüne atanan

Hüsnü Bayrakçı, halen aynı görevini sürdürmektedir.
İyi derecede ingilizce bilen Hüsnü Bayrakçı evli ve bir çocuk babasıdır.

4-Niyazi Serhat Karakoyun;

_DSC0418

Söğütte ikamet eden genç bir avukat olan Niyazi Serhat Karakoyun ile ilgili olarak internet üzerinde herhangi bir özgeçmiş bilgisi bulunmuyor.

5-Hasan Kan;

hasan kan

Engelli kontenjanından aday adayı olan Hasan Kan 22 Kasım 1982 yılında Diyarbakır Ergani doğumlu.Hasan Kan’ın babası emekli köy kurucusu, annesi ev hanımı. Salihli köyü ilkokulundan mezun olmuş. Askerliğini 2003 yılında İzmir’de yapmış. 2006-2009 yılında Bilecik’te bir firmada çalışmış. Halen Bilecik’te bir firmada çalışmaya devam ediyor.

6-Hatice Enginar;

a188

İstanbul Tuzla’da yaşayan Bozüyüklü iş kadını olarak tanınan Hatice Enginar ile ilgili olarak internetten edinebildiğimiz bilgiler; 1984 İstanbul Kadıköy doğumlu olduğu ve 2001 yılından beri Ak parti Tuzla İstanbul teşkilatlarında görev yaptığı oldu.

7-Osman Güneş;

osman güneş

Söğüt eski Belediye Başkanı Osman Güneş’in 40 yılı aşan bir siyasi hayatı bulunuyor. Bu 40 yılın içerisinde 2 belediye başkanlığı var. 37 yıl da devlette çoğunluğu yönetici olmak üzere bürokrasi deneyimi bulunuyor.

8-Muharrem Kılıçaslan;

m3

Bozüyüklü iş adamı ve Ak Parti Kurucu üyelerinden mimar Muharrem Kılıçaslan Bozüyük’te ikamet ediyor.

9-Üzeyir Yıldırım

ü1

Aslen Gölpazarlı olan Üzeyir Yıldırım Ankara’da ticaretle iştigal ediyor.  Ankara Bilecikliler Derneği Başkanı, Bilecik Güreş Ağası, Yayıncı ve İşadamı Üzeyir Yıldırım, ticari faaliyetleri Ankara’da olmasına rağmen Bilecikle ilişkisini koparmadı. Her fırsatta memleketine gelip giden Yıldırım, Bilecik’in aktif siyasetinde ve sosyal hayatında da adından söz ettiriyor.
AK Parti’nin kuruluşundan beri, partinin Bilecik’te teşkilatlanması için mücadele eden isimlerden birisi.

10- Hayriye Zümrüt Demir;

hayriye zümrüt demir

Diş Hekimi H.Zümrüt Demir Bilecik Söğüt nüfusuna kayıtlı olup 700 yıllık Söğüt’lü bir ailenin mensubudur.
Kendisi 3 üniversite bitirmiş,Ege Üniversitesi/ Diş Hekimliği Fakültesi,Anadolu Üniversitesi/Bankacılık ve Anadolu Üniversitesi/İşletme bölümleri mezunudur.
Diş hekimliği mesleğine mezuniyetinin ardından 2 yıl İngiltere/Londra’da çalışarak başlamıştır.
Ankara Diş Hekimleri Odası tarafından 2014 yılında kendisine Meslekte 40.Yıl Ödülü verilmiş olmasının yanısıra şuan kendi kliniğinde halen mesleğini icra etmektedir
Sosyolog İbrahim Demir ile evli olan Hayriye Zümrüt Demir 2 çocuk annesidir.Bilgi ve birikimlerini hazırladığı projeleriyle Bilecik’te hayata geçirmek istemektedir.

11-Ahmet Yaprak;

avatar-200756938034

1964 yılında Osmanlı Cihan Devleti’nin kuruluş tohumlarının atıldığı Bilecik ilinin Söğüt ilçesinde doğdu. İlkokulu memleketinde bitirdi. Sincan’da başladığı orta öğrenimini Ankara Merkez İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. 1990-1991 yıllarında ticarete başladı. Kendi kurduğu inşaat şirketiyle iş hayatına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Ahmet Yaprak İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Siyasi Faaliyetleri:

Siyasi çalışmaları, üniversite öğrenciliğinin ilk yıllarından itibaren Anavatan Partisi Gençlik Kollarının kurucu üyeliğiyle başladı. Aynı partinin değişik kademelerinde sorumluluklar üstlendi. Bu yıllarda rahmetli Turgut Özal’la çalışma imkânı buldu.“ 12 Eylül Darbesi”nden sonra Türk Demokrasi Vakfında arkadaşları ile birlikte önemli çalışmalar yürüttü. 1986-1987 yıllarında demokratikleşme ve insan haklan için gerçekleştirilen öğrenci hareketleri içinde etkin rol aldı. 1999 yılında Bilecik ve civarında yapılan ön seçim sonucu birinci şuadan Anavatan Partisi Bilecik milletvekili adayı oldu. 1999 yılında Anavatan Partisi, ülke genelinde büyük oy kaybetti. Buna rağmen aldığı oy oranıyla partisinin aldığı oy oranının çok üzerine çıkmayı başardı. Seçimler sonrasında hemşehrileriyle diyaloğunu kesintisiz sürdürdü. Yöre insanının hizmetine, tüm imkânlarını seferber ederek her an koşmaya hazır tutumuyla onların takdirini kazandı. Anavatan Partisi Üst Kurul delegeliği, MKYK üyeliği, Genel Başkan Baş Danışmanlığı, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevleri ifa etti. AK Parti vizyonuyla Yeni Türkiye’nin inşasında görev almak ve milletine gönüllü hizmetkâr olmak için aktif siyasete Adalet ve Kalkınma Partisinde devam etme kararı aldı. Hâlen AK Parti Ankara İl Başkanlığında Baş Danışman olarak görev yapmaktadır. “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.” anlayışıyla ve samimi gayretle çalışmalarına devam etmektedir.

Üyesi Bulunduğu Kuruluşlar:

Türkiye Sanayiciler ve İş Adamları Vakfı, Türk Eğitim Demeği ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesidir.

 

 

 

 

Yorumlar

  1. mehmet dedi ki:

    İlimizin her yerine dolmus varken Günes Toki sakinleri neden magdur bırakılıyor.MUHTAR VE YETKİLİLER NERDELER.Yaz zamanı havuza kadar giden dolmuslar suan neden gunes tokiye 300 metre olan mesafeye girmiyorlar. Bizler marketlerden alısveris dönüsü asfalta posetlerimizi bırakıp tekrar almaya gidiyoruz.Döndügümüzde yerinde yeller esiyor tabikide.Belediyenin dolmuslara bu kadarmı sözü gecmiyor.Cözüm bulunasaya kadar dolmusların girmesini istiyoruz.