DOLAR
32,5559
EURO
34,8781
ALTIN
2.429,59
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BİLECİK 10 GÜN BOYUNCA NTV AVRUPA EKRANLARINDA YER ALDI

BİLECİK 10 GÜN BOYUNCA NTV AVRUPA EKRANLARINDA YER ALDI
Şehrimizin sesini yerel, bölgesel ve ulusal kanallar vasıtasıyla Türkiye ve dünyaya duyurmaya devam eden Bilecik Belediyesi, ilimizin tanıtım ve turizmini canlandıracak çalışmalar gerçekleştiriyor.
            Bilecik’in tanıtım ve turizmi için birçok faaliyeti gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri için tanıtım ve turizm faaliyetlerini sürdürüyor.
Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından şehrimizde ağırlanan NTV Avrupa ekibi,  10 gün süren çekimlerin ardından, Bilecik’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, rahmet, bereket, mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’in bütün güzelliklerini ekranlara taşıdı.
            Elif Taylan ve Kerem Baydar’ın sunduğu ve büyük bir beğeniyle takip edilen program vasıtasıyla Bilecik’in tarihi ve kültürel yöndeki zenginlikleri yanı sıra, doğal güzellikleri ve sosyal yaşantısından birçok kesit, Bilecik Belediyesi tarafından Ramazan ayında yapılan kültürel etkinlikler, geleneksel hale gelen mahalle iftarları  10 gün boyunca NTV Avrupa ekranlarında olacak.
            Belediye Başkanı Selim Yağcı gerçekleştirilen çekimlere katılarak, ilimizin tarihi ve kültürel değerleri yanı sıra ilimiz için gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler aktardı.
  10 gün boyunca NTV Avrupa kanalında yayınlanan ”Aşk-ı Ramazan” adlı programın son bölümü, bu akşam 18:40’ta NTV ekranlarında yer alacak.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.