DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BEŞİKTAŞ MAHALLESİ KADIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

BEŞİKTAŞ MAHALLESİ KADIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesinde yapılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete girdi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlar için inşa edilen Spor ve Yaşam Merkezinin açılış törenine; Vali Süleyman Elban, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.
Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi ile birlikte Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Ocağı’nın da yapımı tamamlandı. Aile Sağlık Ocağı için gerekli çalışmalar tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerine hizmet verecek.
VALİ ELBAN:
”BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA BÖYLE BİR ÇALIŞMADAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Vali Süleyman Elban, Beşiktaş Mahallesi için güzel ve önemli bir gün yaşadıklarını belirtti.

Belediyeciliğin, gelişmiş ülkelerde yol ve kaldırım yapılsın diye insanına farklı hizmetler ürettiğine bağlı olarak ciddi değişimler gösterdiğini ifade eden Vali Elban, şunları söyledi:

”Belediyemiz, çağdaş belediyeciliğin örneklerinden biri olarak yaşam merkezini hizmete açtı. Kadınlarımız burada hem dinlenecekler hem spor yapacaklar hem eğlenecekler hem de çeşitli kurslarla becerilerini ve yeteneklerini geliştirme konusunda çalışma yapacaklar. Tesisin yapılmasında emeği geçen Belediye Başkanı olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü aslında bizim tarihimiz açısından önemli bir tarih değil. Çünkü biz 5 bin yıllık tarihimizde hep kadınımızı, anamızı yanımızda olmuş. Savaşa gittiğimizde devletimizin temsilcisi, emaneti hep onlar olmuş. Dinimizde de kadın ve erkeği hep eşit görmüşüz. Bizim ne milli tarihimizde ne dini tarihimizde kadın hiç erkekten ayrı olmamıştır. Gelişmiş Batı 8 Martı Kadınlar Günü olarak kutluyorsa kadınlar zaten başımızın tacı bizimde kutlamamızda bir mahsur yok. Kadınlarımızın günlerini kutluyorum.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”ŞEHRİMİZDEKİ BÜTÜN İNSANLARA DEĞER VERİYOR VE BU ANLAMDA GÜZEL ESERLER YAPIYORUZ”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla güzel bir çalışmayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla güzel ve anlamlı bir günü yaşadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkın olduğu her yerde belediyenin hizmetlerini ve etkinliklerini buluşturma çabası içerisindeyiz. 13 yıldır beraber seviniyoruz beraber üzülüyoruz ve bütün bu hizmetleri birlikte gerçekleştiriyoruz. Kiminiz duasıyla, kiminiz eleştirisiyle, kiminiz de katkısıyla bu hizmetlere destek veriyorsunuz. Şehrimizdeki her insanımız çok değerli. İlimizde bir pozitif ayrımcılık yapacağımız kadınlarımıza etkinlik alanları var. Belediye olarak kadınlarımızın günlük hayatta daha etkin ve verimli üretici olması noktasında mahalle konaklarımızda ve sosyal tesislerimizde çeşitli kurslar açarak, ekonomiye katılımlarını teşvik ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Kültür ve Kongre Merkezimizde kadınlarımız için güzel bir spor salonu yapmıştık. Orada günde 400’ü aşkın hanımefendi hizmet alıyor. Spor merkezimizin bir ikincisini de Beşiktaş Mahallesine yaparak, buradaki hanım kardeşlerimizin hizmetine sunmak istedik. Bilecik Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Ocağı da en kısa zamanda vatandaşlarımıza hizmet verecek.” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN KADINLAR İÇİN YENİ MÜJDELER

Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılışta yaptığı konuşmada kadınlar için yeni müjdeler verdi. Bilecik Belediyesinin her kesimdeki insanlara olduğu gibi kadınlara yönelik birçok güzel etkinliği gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı kadınlar için yeni müjdeler vererek, ”Bilecik Belediyesi tarafından kadınlarımız için güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu yıl kadınlarımızın evlerinde el emeği göz nuru ürettiği ürün ve eserleri satabilecekleri ”Hanım Elleri” mekanlarını gerçekleştireceğiz. Hanımların gıda ve diğer alanlardaki el işi ürünleri satabilecekleri satış büfeleri, ile ev hanımları aile bütçelerine de katkı sağlamış olacaklar.” şeklinde konuştu.
Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek ise programda yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi tarafından çok güzel bir eser yapıldığını belirterek, ”Ben öncelikle Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya bu güzel eserinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışma Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın kadınlara verdiği önemin bir göstergesi. Konuşmalarda da ifade edildiği gibi kadınlarımız özeldir ve her türlü hizmetin en güzeline layıklar. ” ifadelerini kullandı.
Bilecik Belediyesi Halk Oyunları Ekibi tarafından gösterilerin yapıldığı programda Vali Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler, merkezin açılışını yaptı.
Pilav ve ayran ikramıyla son bulan programda Belediye Başkanı Selim Yağcı, mahalle sakinleri ve çocuklarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.