DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
ALTIN
2.308,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN POLİS HAFTASI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Türk Polis Teşkilatının 172. Yılı ve Polis Haftası” dolayısıyla bir masaj yayınladı.

Mesajında; Polis Teşkilatının toplumsal hayattaki işlevlerinin önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, devletin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil eden polis teşkilatının bütün üyelerini tebrik ederek, şunları kaydetti:

”Türk polisi gücünü halktan ve kanunlardan alan, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Devletimiz, çağdaş bir toplumda bulunması gereken bütün temel kurum ve kuralları başarıyla hayata geçirmiş, insanı esas alan yönetim anlayışına ulaşabilmiştir. Ülke yönetiminde temel ilke tartışmasız hukukun üstünlüğüdür ve vatandaşlarımızın hak ve hürriyetleri kanunlar tarafından belirlenmiştir. Kamu düzenini korumayı amaçlayan kanunlarımızın uygulanmasında, Emniyet Teşkilatımıza önemli görevler düşmektedir. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin en önemli görevidir. Diğer yandan demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümünü bu duygu ve düşüncelerle kutluyorum. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, Bilecik’te başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm emniyet mensuplarına, ilimiz bünyesinde eğitim veren Polis Okulu yetkililerine ve eğitim alan öğrencilerimize, görevleri başındaki tüm polislerimize selamlarımı iletiyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.