DOLAR
32,4809
EURO
34,9665
ALTIN
2.435,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı 20 Kasım “Çocuk Hakları günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında çocukların toplum hayatı ve gelecek için taşıdığı öneme değinen Başkan Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Bir ülkenin geleceği için çocuk çok önemlidir. İnsanlığın mutluluğu, dünyanın güzelleşmesi ve çocuklarımızın korunması, onların iyi yetiştirilmesine bağlıdır. Bu anlamda barış içinde yaşamak, güzellikleri paylaşmak eğitimle olur.  Çocukların kıymetini bilen, onlara önem veren milletler iyi bir neslin yetişmesi için çalışırlar. Şöyle bir etrafımıza bakalım. Dünya üzerinde, hala barış ortamının sağlanamadığı ülkelerde birçok çocuğumuz, daha hayatlarının baharında iken katledilmektedir. Temennimiz artık bu çağdışı zihniyetlerin yerini, huzur ve barış ortamının almasıdır.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, hiçbir milletin ve liderin yapmadığını çocuklar için yaparak 23 Nisan Milli Egemenlik Bayramını tüm çocuklara armağan etmiştir.

 

”Çocuklarımız ve Gelecek Nesillerimize Faydalı Olmak Adına Projeler Hazırıyoruz”

 

Bizlerde göreve geldiğimiz günden bugüne, çocuklarımız için ne yapılması gerekiyorsa, elimizden geleni yapmaya çalıştık. Çocuklarımızın olduğu her yere eğlence grupları ve parklar yapıyoruz. Bunun yanı sıra okullarımızdaki düzenlemeler, eğitim anlamında vermeye çalıştığımız destekler, şehrimize çok önceden kazandırmış olduğumuz çocuk sinema salonu ile Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde çocuklarımız için hazırladığımız tiyatro gösterileriyle onların yüzünü hep güldürmek istiyoruz.

 

Aynı zamanda yeni vizyon projelerimiz arasında yer alan ”Bilecik Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Pisti” ve her mahalleye kurmayı hedeflediğimiz ”Bilgi Evleri’nin yanı sıra, ”Eğitim Bilim ve Deney Merkezi” gibi güzel çalışmaları çocuklarımız için gerçekleştiriyoruz. Bununla birlikte her yıl yüzlerce çocuğumuzun yararlandığı Müzik Kursları da çocuklarımıza verdiğimiz önemin birer göstergesidir diye düşünüyoruz.

 

Sevgili çocuklar! Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Gelecekte en güzel günler sizin olacaktır. Huzur dolu, mutluluk dolu, başarı dolu bir dünyada yaşamak ve o dünyayı yaşatmak sizin elinizdedir. Etrafınıza gülücükler saçın.  Yaptığımız ve yapacağımız her şey sizler içindir. Tüm çocukların Çocuk Hakları gününü kutluyor. Çocuklarımıza sağlık, mutluluk, huzur, barış ve başarı dolu bir dünya diliyorum.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.