DOLAR
32,3408
EURO
35,1103
ALTIN
2.238,47
BIST
8.783,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN BAKANLIK ZİYARETİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ZİYARETİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı makamında ziyaret etti.

İlimiz ve belediye çalışmaları hakkında Bakan Yardımcısı Yayman’a bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Aralık ayında ilimizde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik konulu sempozyuma davet etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ziyareti kapsamında daha sonra Bakanlık Müsteşarı Ömer Arısoy ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Müsteşar Arısoy, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığına yapmış olduğu ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulanan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Belirli zaman dilimlerinde çeşitli vesilelerle değerli büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Ankara temaslarımız kapsamında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve Bakanlık Müsteşarımız Ömer Arısoy’u ziyaret ettik. İlimiz ve belediyemizin kültürel ve sanatsal anlamda yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi verdik. İlimizin turizmi açısından önemli adımlar attığımız bu dönemde ve önümüzdeki yılda turizme ilişkin yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk ve bu anlamda bakanlığımızın gerekli katkıları sunması noktasında taleplerimizi ilettik. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalar dolayısıyla yapılan katkılardan dolayı bakanlık yetkililerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretleri sonrasında Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve Müsteşar Ömer Arısoy’a çeşitli hediyeler taktim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.