DOLAR
32,4987
EURO
34,5779
ALTIN
2.477,99
BIST
9.551,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Büyükakın, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Vali Büyükakın’a bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, kurumlar olarak şehir için güzel çalışmalar içinde olmaya gayret göstereceklerini belirtti.
Vali Tahir Büyükakın ise, Bilecik’te özellikle son dönemde oluşan hızlı gelişim ve büyümeye dikkat çekerek, Bilecik’te güzel hizmetler gerçekleştireceğine olan inancı belirtti.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabında açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”İlimizde göreve başlayan Sayın Valimiz Tahir Büyakakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimizin konumu ve durumuna ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Valimizin konulara yaklaşımı şehrimizin konularının değerlendirilmesi ile bunlara vukufiyeti bizleri son derece mutlu etti. Güzel bir çalışma süreci olacağına canı gönülden inanıyorum. Valimize yeni başladığı Bilecik Valiliği görevinde başarılar diliyorum. Her zaman yapacağı çalışmalarda yerel yönetim temsilcisi ve Belediye Başkanı olarak yanında olduğumuzu; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ülkemizi; Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Bilecik’imizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarma yolculuğuna durmadan, yılmadan koşar adımlarla devam edeceğimizi ifade ediyorum.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.