DOLAR
32,5691
EURO
34,7564
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE GÜZEL BİR MÜJDE

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğretmenlerimiz ile bir araya geldiği akşam yemeğinde okullarımız ve mahallelerimiz için güzel bir müjde verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programın ardından akşam yemeğinde öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada eli öpülesi öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada okullarımız için güzel bir müjde verdi.

Daha önce öğretmenlerimizle bir araya geldiğinde Bilecik Belediyesi’nin okullarımız ve mahallelerimiz için güzel bir çalışması, güzel bir sürprizinin olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Bilecik Belediyesi olarak, ilk başlangıçta her okula bir çocuk parkı dedik ve gerçekleştirdik. Daha sonra eğitim setleri, akıllı tahta ve öğretmenler odalarının tanzimi ile okul bahçelerinin düzenlenmesi çalışmaları dedik ve bunları da gerçekleştirdik. Çünkü çok değer verdiğimiz öğretmenlerimizin de iyi şartlarda eğitim vermesi bizim için çok önemlidir. Bundan sonra daha nitelikli ve çocuklarımız ile oradaki insanımızın daha iyi faydalanmaları noktasında önümüzdeki dönem İnşallah uygunluğu büyük ölçüde sağlanmış okullarımızdan başlayarak, her okul bahçesine bir spor tesisi uygulaması var. Bunun içinde sentetik saha da olacak. Uygun olan alanlara kapalı spor salonları dahil olmak üzere zemini, zamanı ve mekanı en iyi şekilde kullanarak, İnşallah her okul bahçemizde çocuklarımızın daha iyi eğitim görmesi ve daha iyi aktivitelerde bulunması için sentetik sahalar yapacağız. Belki de ileriye doğru okullarımız için bu bir gelir kalemi de oluşturur. Böyle bir güzel çalışmamız olacak. Yine Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün ihtiyaç duyduğu alanlarda Bilecik Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü belediye, hepimizin belediyesidir. Bu anlamdaki gerekli çaba ve gayreti el birlik içinde göstereceğiz. Çünkü başlangıçta bir sloganı ortaya koymuştuk: ‘Hep birlikte daha iyiye daha güzele’ diye. İşte bu slogan çerçevesinde daha iyi çalışmaları gerçekleştireceğiz.”

”ELİ ÖPÜLESİ ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Öğretmenlere olan vefanın, ve borcun asla ödenemeyeceğini belirten, Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Çok değerli ve eli öpülesi öğretmenlerimiz. Bizler en büyük yatırımın geleceğe, yani çocuklarımız ve gençlerimize yapılan yatırımlar olduğunu düşünüyoruz. Geleceğimiz ise çocuklarımız ve gençlerimizdir. Biz çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi ve ne kadar nitelikli şekilde yetiştirirsek, geleceğimizden o kadar emin olabiliriz. İşte çocuklarımızı da geleceğe hazırlayan kişiler sizlersiniz. Hepimiz de belirli bir yere geldiysek burada öğretmenlerimizin katkısı şüphesiz çok büyüktür. Onun için idareci olarak, Belediye Başkanı olarak, bir insan ve öğrenci olarak, eğitim ve öğretim noktasında öğretmenlerimiz için ne yapsak, azdır diye düşünüyorum. Bizler acizane Bilecik Belediyesi olarak başladığımız ilk günden itibaren eğitim öğretim alanında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız işler mütevazi ölçekli işler ama hakikaten bu çalışmalar eğitim ve öğretim noktasında güzel, büyük ve olumlu sonuçlar veriyor. Bize bu fırsatı verdikleri için Milli Eğitim Müdürlüğümüze, genel idaremize teşekkür ediyoruz.”

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALTINKAYNAK: ”BELEDİYE BAŞKANIMIZ DESTEKLERİYLE ARKAMIZDA OLDUĞU SÜRECE SIRTIMIZ YERE GELMEZ”

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ise yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Selim Yağcı‘nın sadece Bilecik’e hizmet etmediğini, aynı şekilde okullara da gerekli desteği verdiği için büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Bilecik Belediyesi tarafından verilen desteklerin önemine değinen Altınkaynak, şunları söyledi:

Eğitim öğretim yılı başladığında Sayın Başkanımızla birlikte Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan eğitim setlerini birinci sınıflarımıza dağıtmıştık. Belediye Başkanımızın Bilecik’e olan hizmetlerini çok daha önceden takip eden birisiyim. Ama o kadar mutlu oldum ki arkadaşlar, böyle bir başkanla sırtımız yere gelmez’ dedim. Hakikaten de öyle oldu. Sadece Bilecik halkına hizmet etmiyor. Aynı zamanda eğiteme olan desteğini sürdürüyor. Bu akşam yemeğinde biz öğretmenlere ikram edilen yemekle aslında eğitime ve öğretmenlerimize verdiği değeri bir kez daha ortaya koydu. Temsil ettiğimi eğitim camiası ve kendim adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım, sizler bize bu desteği verdiğiniz müddetçe, inanın bütün arkadaşlarımızla zaten görevimizi hakkıyla yerine getiriyoruz. Ama bu eğitime vermiş olduğunuz destek ile daha bir şevk ve azimle çalışacağız. Bugün emekli bir öğretmenimizi ziyaret ettiğimizde Sayın Valimize şu cümleyi kurdu: ‘Sayın Valim, ilk göreve başladığımdan bu yana 65 yıl olmuş. Siz devlet erkanı olarak, beni ziyaret ettiniz ya kanatlarım olsaydı da kuş gibi uçsaydım’ dedi. Sayın Başkanım bizler de sizin bizi yalnız bırakmadığınızı görüyoruz ya hakikaten memnun ettiniz. Lütfen bize olan desteğinizi esirgemeyin. Bütün katılan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyor. Saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Yemeğin ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı ve öğretmenler çiftetelli oynadı.

DSC_5434 DSC_5472

DSC_5485 DSC_5497

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.