DOLAR
32,5004
EURO
34,7998
ALTIN
2.486,79
BIST
9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI: ”USTA TİYATROCU NEJAT UYGUR’U RAHMETLE ANIYORUZ”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Tiyatro Duayeni Nejat Uygur’u, ölümünün birinci yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında; ”İstanbul Şehir Tiyatrolarının 100. Yılı kutlamalarının yapıldığı bu zaman diliminde, tiyatro duayeni Merhum Nejat Uygur’u rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, mesajında Nejat Uygur’un tiyatro sanatına olan katkısına değinerek, şunları aktardı:

Tiyatro sanatı denilince belki de ilk akla gelecek isimlerden biri şüphesiz Usta oyuncu Nejat Uygur’dur. Yine aynı şekilde Bilecik’te tiyatro denilince en büyük katkının Merhum Nejat Uygur tarafından verildiğini söyleyebilirim. Çünkü 2004 yılında ilk temellerini attığımız Bilecik’imizde Nejat Uygur hep yanımızda oldu. Yine aynı şekilde Tiyatro sanatına gönül vermiş birçok oyuncumuz Nejat Uygur’un birçok yönünden istifade etmiştir. Şehir tiyatrolarının 100. yılını kutladığımız şu günlerde bizler Usta Nejat Uygur’a rahmet ve minnet duygularımızı belirtiyoruz ve kendisini; ”Bir gün gelecek tiyatronun zilleri susacak, Tiyatronun ışıkları sönecek, tiyatro perdesi bir daha açılmamacasına üstüme kapanacak. Hiç üzülmeyin seyircilerim. Söz veriyorum sizlere. Dertlerinizi ben götüreceğim, kahkahalar sizlere kalacak” sözleriyle hatırlıyoruz.

Bizlere kahkalar bırakarak veda eden Üstat Nejat Uygur’un bu emanetinin, çocukları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile torunu Mana Uygur tarafından en güzel şekilde sürdürecekleri duygu ve düşüncesiyle tiyatro duayeni Nejat Uygur’a tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tiyatro camiamıza sabırlar diliyorum.

nejat uygur (2) nejat uygur (1) nejat uygur (3)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.