DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI SU EĞLENCE DÜNYASINDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI SU EĞLENCE DÜNYASINDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yaz Spor Okulları kapsamında Su Eğlence Dünyasında yüzme kursu alan öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi.
Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ve şu ana kadar 6 bine yakın öğrencinin yüzme eğitim aldığı kurslar tüm hızıyla sürüyor.
  Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yaz Spor Okulları kapsamında Su Eğlence Dünyasında yüzme kursu alan öğrencileri ziyaret etti.
Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan formaları öğrencilere hediye eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, kurs sonunda dinlenen öğrencilere dondurma dağıttı.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”YAPTIĞIMIZ BU ETKİNLİKLERLE SİZLERİ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Ziyaretinde çocuklara hitaben konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Sevgili çocuklar, sizleri çok seviyoruz ve geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Bilecik Belediyesi tarafından 11 yıldır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarında her dönem binlerce çocuk, çeşitli spor dallarında eğitim alıyor. Uzman öğreticiler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarda, yüzme, basketbol ve futbol alanında eğitimler veriliyor. Şu ana kadar 6 bine yakın öğrencinin eğitildiği kurslarda, 5 ile 15 yaş aralığındaki çocuklar, belirtilen alanlardaki kurslara kayıt yaptırarak, verimli bir yaz dönemi geçiriyor.  Bizler mekanları yapıyoruz ancak sizler burada güzel faaliyetlerde bulunarak, mekanlara ayrı bir anlam kazandırıyorsunuz. Bu tür güzel çalışmaları sizlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmanız için yapıyoruz ve sizler için daha güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Sizlere daha önce Lunapark sözü vermiştik ve onu da Pelitözü Gölpark’ta yaptık ve geliştirmeye devam edeceğiz. Diğer yandan geçtiğimiz yıllarda şehir insanımıza kazandırdığımız Buz Pistinden yeterli verimi alamadık. Ancak yapılan yeni düzenlemeler ile siz çocuklarımız ve vatandaşlarımız için orijinal buz pisti şeklinde yeniden hizmetinize sunacağız. Sizlerden sadece daha çok çalışmanızı ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanmanızı istiyoruz. Bu anlamda bu güzel çalışmalarda emeği geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğümüze, değerli koordinatörlerimiz Yeşer Karabulut ve Dilaver Tetik ile bizlere güvenerek çocuklarınızı teslim ettiğiniz için siz değerli ailelere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
’’AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN GÜZEL VE VERİMLİ BİR YAZ GEÇİRMESİNİ SAĞLAMAKTIR’’
Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yeşer Karabulut, vatandaşların büyük bir ilgiyle takip ettiği ve şu ana kadar binlerce öğrencinin sertifika alarak yüzme öğrendiği kurslar hakkında bilgi verdi
Bilecik Belediyesi tarafından güzel ve verimli bir çalışma gerçekleştirildiğini hatırlatan Karabulut, yapılan faaliyetlere gerekli destekleri verdiği için Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti. Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası’nda son derece güzel ve nezih bir ortamda çocuklara yüzme eğitimleri verildiğini belirten Karabulut, şunları söyledi:
“Yaz Spor Okulları faaliyetlerimiz, büyük bir başarı ile devam ediyor. Her yıl geliştirerek ve yenileyerek, gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okullarında bu yaz da çocuklarımızla bir aradayız. 2011 yılında başladığımız yüzme kurslarımız belediyemiz tarafından şehre kazandırılan Su Eğlence Dünyası’nda gerçekleştiriliyor. Her yıl yaklaşık 400 çocuğumuzun katıldığı bu kurslarda sadece yüzme alanında şu ana kadar 6 bine yakın çocuğumuz yüzme öğrendi. Bu da bizim için ayrı bir onur ve gurur kaynağı. Yaz Spor Okulları kapsamında yüzmenin yanı sıra basketbol, futbol, tenis ve voleybol branşlarında gerçekleştiriliyor. Her yıl çocuklarımız, düzenli bir şekilde uzman eğitmenlerimiz tarafından eğitiliyor. Amacımız, çocuklarımızın yaz tatilini keyifli ve eğlenceli geçirmelerini sağlamak. Diğer yandan da fiziksel ve ruhsal gelişimlerini sportif anlamda olumlu katkılar sağlamaktır. Ben bu anlamda bizlere bu imkanları sağlayan Belediye Başkanımız Selim Yağcı başta olmak üzere öğretmen ve ailelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında ulusal yayın organlarından Akit TV ekranlarına da röportaj veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklara dondurma ikram ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.