DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ROBOT VE 3 D YAZICI ATÖLYELERİNİN AÇILIŞINI YAPTI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ROBOT VE 3 D YAZICI ATÖLYELERİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Robot ve 3 D Yazıcı Atölyelerinin açılış programında yaptığı konuşmada; ”Bilecik Belediye Başkanlığı olarak öğrencilerimizin proje üretmede artık daha yeterli duruma gelecekleri, potansiyellerini en üst düzeyde kullanabilecekleri, belki de bazı icatların oluşumuna katkı sağlayacakları Bilgi Evi projemizi çocuklarımızın hizmetine çok yakın zamanda sunacağız.” dedi.

Bilim ve Sanat Merkezindeki Robot ve 3 D Yazıcı Atölyelerinin açılışı; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Bayram Kaya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrencilerin katıldığı programda gerçekleştirildi.

Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, eğitim ve çocuklara yapılan yatırımlar ile Bilecik Belediyesinin eğitime ve çocuklara ilişkin projeleri hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesinin şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve çocuklara yönelik güzel çalışmalar gerçekleştireceğini vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Bilim ve Sanat Merkezinin düzenlediği Robot ve 3 D Yazıcı atölyelerinin açılışı programında değerli velilerimiz ve yavrularımızla bir araya geldik. Yarınımızın teminatı yavrularımızın yapmış oldukları çalışmaları inceleme fırsatı bulduk.

Geleceğe yön verecek liderler yetiştiren Bilim ve Sanat Merkezi, önemli bir misyonu geleceğe taşımaktadır. Bizler de Bilecik Belediye Başkanlığı olarak öğrencilerimizin proje üretmede artık daha yeterli duruma gelecekleri, potansiyellerini en üst düzeyde kullanabilecekleri, belki de bazı icatların oluşumuna katkı sağlayacakları Bilgi Evi projemizi çocuklarımızın hizmetine çok yakın zamanda sunacağız. Tüm çabamız her şeyin en iyisine layık olan çocuklarımız için.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı ve diğer protokol üyeleri tarafından atölyenin açılışı gerçekleştirildi.

Programda ayrıca çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyeleri taktim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.