DOLAR
32,4917
EURO
34,7613
ALTIN
2.481,38
BIST
9.493,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI MUHTARLARI AĞIRLADI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI MUHTARLARI AĞIRLADI

 
Belediye Başkanı Selim Yağcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve ilimizde muhtarlık vazifesini gören muhtarları ağırladı.
 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarlara Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
Mahalli İdareler Müdürü İsmail Hakkı Elmas ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akiş Şahin’in de bulunduğu ziyarette; Muhtarların hizmetler ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayarak, şunları kaydetti:

 
”Öncelikle ben bütün muhtarlarımızın bu güzel gününü tebrik ediyorum. Cenabı Allah, bizleri daha nice böyle güzel günlerde buluşturmayı nasip etsin. Tabi böyle bir günü kurdukları için ve yönetimin en temel yapı taşı olan muhtarlarımıza bu onuru yaşattıkları için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimizin tüm yetkililerine teşekkür ediyorum. Gerçekten Türkiye şöyle tarihe baktığımızda birçok olayları yaşıyor. Dünkü şartlar ile bugünkü şartları arasında kıyas dahi yapılamıyor. Dün ekonomik ve diğer sıkıntılar başkaydı. Kendisine muhtar dahi olamaz denilen bir lider çıktı Cumhurbaşkanı oldu ve muhtarları da o külliyede Cumhurbaşkanlığı makamına yükseltti. Dolayısıyla toplumumuzun her kesimine değer verdiği gibi muhtarlarımıza da büyük önem veriyor. Önemli olan ve yerel demokrasisinin temelinde sizler var. Halkın kılcal damarları, sizlerin aracılığıyla çalışıyor.

 
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
 

”MUHTARLARIMIZIN BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÜZEL ÖRNEKLİK TEŞKİL EDİYOR”

 
Bilecik Muhtarlar Derneği üyeleri arasındaki birlik ve beraberliğinin güzel örneklik teşkil ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Şehrimizde de bu birlik ve beraberliği çok güzel bir şekilde yerine getiriyorsunuz. Ben her seferinde söylüyorum. Muhtarlarımızın bu örnek davranışı, şehrimizdeki bütün kurum ve sivil toplum kuruluşlarına örnek mahiyette oluyor. Sayın valilerimiz, mahalli idareler müdürlüğümüz ve belediye başkanlığı olarak sizlerin bu birlik ve beraberliğinizden mutluluk duyuyoruz. Sizler bu davranışlarınızla topluma da güzel örneklik teşkil ediyorsunuz. Çünkü sizler insanlarımızın görüş, talep ve sorunlarını bizlere ileten en yakın noktadasınız. Memleketimiz böyle sizlerin noktasal çalışmaları ve bizlerin bölgesel çalışmaları ve devletimiz ile hükümetimizin genel çalışmaları ile daha iyiye ve daha güzele gidiyor.” ifadelerini kullandı.

 
”EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ VE SERMAYEMİZ ARAMIZDAKİ SEVGİDİR”

 
Toplum ve millet olarak en büyük güç ve sermayenin sevgi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

 
”Sizler de biliyorsunuz ki dünya şu an bir ateş çemberi içinde. Onun için bu ateş çemberi içinde en büyük ferahlığımız en büyük gücümüz, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz. Aramızdaki sevgi ve hoşgörü bağımızın güçlü olması gerekir. Bunun mahalle, köy ve şehirlerimizde halka halka yayılması çok önemli. Sevgi, bir defa sermayesi en az ve getirisi en çok olan bir şey. Bunun için her zaman birbirimizi sevmeli ve o şekilde davranmalıyız. Ben bu anlamda böyle çok anlamlı bulduğumuz bir ziyaret dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha nice güzel günler görmeyi Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyarette ayrıca muhtarların soru ve görüşlerini de dinleyerek, bilgiler aktardı.

 
Ziyaret, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve muhtarların birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ve Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan şemsiyelerin muhtarlara hediye edilmesiyle son buldu.
 
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.