DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Belediye Başkanı Selim Yağcı makamında çocukları ağırladı

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencileri ağırladı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ertuğrulgazi İlkokulu Müdürü Yılmaz Benlice, Öğretmen Kamil Kıvırcık ve öğrencilerden oluşan heyeti makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuklarına teşekkür etti.

Öğrencilerin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrencilerle sohbet etti.

Çocukları ve gençleri çok sevdiğini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak bu doğrultuda çalıştıklarını kaydetti.

Çocuklara okul ve diğer hayatlarına ilişkin tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Her birinizin hedefleri ve hayalleri olmalı. Hedef ve hayaller olmadan başarıya ulaşılmaz. İnşallah hepiniz istediğiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Doktor olursunuz, iyi bir paşa olursunuz, iyi bir mimar olursunuz. Ama her şeyden önce iyi bir insan olmak çok önemli. İyiyi iyi gibi gören, kötülüğü kötü gibi görüp müdahale edebilmek çok daha önemlidir. Önce insanlara saygı ve sevgi gösteren insanlar olmak gerekir. Sizler zaten ailelerinizde o terbiye ile büyüyorsunuz ve öğretmenleriniz de sizleri o şekilde yetiştiriyor. İnşallah gelecek zamanın belediye başkanları, valileri sizler olacaksınız.’’ İfadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

‘’ÇOCUKLAR SİZLER ÇOK ŞANSLISINIZ’’

Konuşmasında ülke olarak çocukların çok şanslı olduğunu belirterek, ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyada hiç örneği olmayan güzel bir armağanı sizlere sunmuş. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı diye çok güzel bir gün armağan etmiş. Bizler de sizleri çok seviyoru, size çok önem veriyoruz ve sizler için çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Sizler bu güzel ortamlarda yetişip geleceğimizin mimarları, doktorları ve yöneticileri olacaksınız. Bunun için çok çalışmanız lazım ve gelecek de sizlerle var olacak Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi. ’’ifadelerini kullandı.

BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara ve eğitime yönelik yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, okullara ve öğrencilere yönelik birçok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

En büyük yatırımın çocuklara yönelik yatırımlar olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Bilecik Belediyesi Bilgi Evini çok kısa süre sonra çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Çocuklarımız burada birçok faydalı aktiviteyi bulabilecek. Diğer yandan şehrimizin birçok noktasında yeni park ve oyun alanları yapıyoruz. Diğer yandan orijinal buz pistimizi de çocuklarımız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Aynı şekilde Go-Kart pistimiz de hizmete girdi. Bütün bu çalışmaları çocuklarımız için yapıyoruz. Çünkü çocuklarımızı çok seviyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Öğrencilerden Muhammed Eren Yıldırım’ı koltuğuna davet etti. Muhammed Eren Yıldırım’ın Belediye Başkanlığı hedeflerini soran Belediye Başkanı Selim Yağcı, ona tavsiyelerde bulundu.

Muhammed Emin Yıldırım da Belediye Başkanlığı hedeflerinin ilkinin şehre okullar ve parklar yaptırmak olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı öğrencilere; Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan dergiler hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okul Müdürü Yılmaz Benlice de Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya gerek çalışmaları gerek misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar

  1. Muhammed Eren Yıldırım dedi ki:

    ???