DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI KYK’DA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI KYK’DA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen programda öğrencilerle bir araya geldi.

Eşi Fatma Yağcı ile birlikte öğrencilere konuk olan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen söyleşide, aile ve çalışma hayatı, belediye çalışmaları ile tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen program hakkında sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi:
”Sevgili eşim Fatma Hanım ile birlikte mahallemizde bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız öğrenci yurduna, kızlarımıza misafir olduk. Kız öğrencilerimizle sohbet ettik, komşuluk hak ve hukukumuzu yerine getirdik. Hayat tecrübelerimizi, deneyimlerimizi kızlarımızın soruları doğrultusunda sohbet havasında paylaştık. Günümüzdeki sosyal, kültürel ve siyasal gelişmelere ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kardeşlerimizden almış olduğumuz pozitif enerji bizleri son derece mutlu etti. Onlarla birlikte Bilecik’te ve komşu olmaktan son derece mutluyuz. İnşallah aydınlık yarınları yeni Türkiye yolunda böyle pırıl pırıl gençlerimizle hep birlikte inşa edeceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı başta Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürümüz İsmail Şen Bey’e Yurt Müdüremiz Hilal Yıldırım Hanımefendiye ve tüm kız öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü İsmail Şen ve Yurt Müdüresi Hilal Yıldırım, söyleşinin ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı v eşi Fatma Yağcı’ya çiçek ve çeşitli hediyeler taktim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.