DOLAR
32,5997
EURO
34,7830
ALTIN
2.495,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Açık
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ÇOCUKLARIN EĞLENCESİNİ PAYLAŞTI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ÇOCUKLARIN EĞLENCESİNİ PAYLAŞTI
Belediye Başkanı Selim Yağcı, 10. Bilecik Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivali kapsamında Cumhuriyet Meydanında eğlenen çocuklarla bir araya gelerek, sevinçlerini paylaştı.
Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 10.’su gerçekleştirilen çocuk festivali tüm hızıyla devam ediyor.
Cumhuriyet Meydanında başlayan ve 6 gün devam edecek olan çocuk festivali için alanda bulunan çocuklarla buluşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklara çeşitli hediyeler, mısır ve pamuk şeker dağıttı.
Çocuklara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Sevgili çocuklar, sizleri çok seviyoruz. Festivalimiz ile eğleniyor musunuz, her zaman burada eğlence olmasını istiyor musunuz? Sizlerin geleceği için çalışıyoruz. Sizlerin ve şehrimizin gelişimi için çalışıyoruz. 10 yıldır gerçekleştirdiğimiz festivalimizi önümüzdeki yıl 11.’sini, uluslararası boyutta gerçekleştireceğiz ve en az 11 ülkeden çocuklarımızı ilimizde ağırlayacağız.  Peki Bilecik’te devamlı sizlerin eğlenebileceği bir lunaparkın olmasını istiyor musunuz? Artık yarından itibaren Pelitözü Gölpark’ta sizler için bir lunapark kurduk. Çocuklar sizleri çok seviyoruz. Sizlerin olduğu her yerde çalışıyoruz ve sizlerin mutlu olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin geleceğe daha iyi yetişmeniz için çalışıyoruz. Sizin gibi güzel evlatlara sahip olan anne ve babalarınızı tebrik ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde kutladığımız 23 Nisan Bayramınızı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, renkli görüntülerin yaşandığı festivalde çocuklarla oyun oynadı ve mısır ikram etti.
Bilecik Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivalinin, 6 gün boyunca çocukların hizmetinde olacağı bildirildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.