DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Belediye Başkanı Selim Yağcı Asırlık Sevgilileri Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Selim Yağcı Asırlık Sevgilileri Ziyaret Etti

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında, yarım asrı aşkın süredir evli olan çiftleri evlerinde ziyaret etti.

 

Ziyaretleri kapsamında; Ertuğrul Gazi Mahallesinde yaşayan 50 yılı aşkın süreyi birlikte geçiren İrfan Yerci ve eşi Fatma Yerci ile İsmetpaşa Mahallesinde ikamet eden ve 67 yıllık evli olan İbrahim ve Hatice Sağlam çiftini ziyaret etti.

 

Eşi Fatma Yağcı ile birlikte evli çiftleri ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, onlarla sohbet etti.

 

Ziyaretleri hakkında konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Sevgililer Günü” vesilesiyle İsmetpaşa Mahallesinde yaşayan evlilik hayatlarında 67 yılı aşkın süreyi beraber geçiren İbrahim ve Hatice Sağlam ile Ertuğrul Gazi Mahallemizde yaşayan evlilik hayatlarında 50 yılı aşkın süreyi beraber geçiren İrfan Yerci ve Fatma Yerci büyüklerimizi evlerinde ziyaret ettik, güzel hoş sohbetlerine nail olduk. 50 yıl boyunca el ele gönül gönüle yaşamış olan büyüklerimizi yarım asır boyunca sürdürdükleri yaşantıları ile sevginin sırrının sabır ve hoş görmek olduğunun bizlere en büyük örnekleri. Ayrıca İrfan Amcamızın bugün ziyaretimiz esnasında doğum günü olduğunu öğrendik. Cenabı Allah sağlık ve sıhhat içerisinde bu birlikteliklerini ve birbirlerine olan sevgilerini daha da arttırsın. Bizlere sevmek ve sevilmenin, hayata anlam kazandıran en önemli şey olduğu öğüdünde bulundular. Cenabı Allah, değerli çiftlerimizin birlikteliğini daim kılsın, uzun ve güzel ömürler versin.’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.